Magazin > Odnosi in prosti čas
1996 ogledov

Tega nihče ne pove na glas: Video, ki ga nujno mora videti vsak starš!

otroci Profimedia
S to mamico se bodo starši zlahka poistovetili.

Video, ki ga je posnela ta mamica, bi moral videti vsak starš. Morda še preden postane starš. Vemo, kako naporno je starševstvo in kaj vse je večkrat na preizkušnji, a ta mamica je lepo povzela, kaj je tisto, kar je najtežje. To ni pomanjkanje časa zase in tudi pomanjkanje spanca ne, pač pa spopadanje z različnimi situacijami, v katerih otroci še ne znajo nadzorovati svojih čustev, starši pa moramo ob tem ostati čustveno stabilni.

Povedala je, da je za njo jutro "iz pekla", ko so vsi njeni otroci doživljali svoje izpade, na koncu pa so živci popustili tudi njej in je začela kričati, zaradi česar jo je napadla slaba vest. Takoj se jim je opravičila in jim razložila, da tudi mamica včasih ne zmore nadzorovati svojih čustev in da je tudi zanjo včasih vsega preveč. 

Na posnetku pove, da so to situacije, o katerih ne govorimo v javnosti, a so zagotovo ene najtežjih. To, kako sprejeti vse čustvene izbruhe svojih otrok in ob tem ostati miren ter jim biti v oporo, pravi, da je ena najtežjih plati starševstva. Se strinjate? 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice