Magazin > Odnosi in prosti čas
22122 ogledov

To so najbolj inteligentna astrološka znamenja

ljudje na ulici Profimedia
Ste med njimi?

Nekateri mislijo, da so pametnejši od drugih, ta znamenja pa menda dejansko so! Poleg visokega inteligenčnega kvocienta pa se lahko pohvalijo tudi z izjemnim občutkom za ljudi. 

Vodnar

Vodnarji so vizionarji. Če ste se kdaj spraševali, kdo stoji za nekaterimi genialnimi izumi in revolucionarnimi teorijami, je odgovor pogosto nekdo, ki je rojen med 20. januarjem in 18. februarjem. Ti ljudje razmišljajo zunaj okvirov in radi raziskujejo še neraziskano. Njihova inteligenca je pogosto abstraktna, inovativna in napredna. Poleg tega so v nenehnem iskanju novih znanj in se nikoli ne nehajo učiti. 

Devica

Device so pravi detektivi. So neverjetno analitični in radi razmišljajo o podrobnostih. Njihova logika je brezhibna, njihova sposobnost reševanja problemov pa skoraj nadnaravna. Če se vam kdaj zatakne pri križanki ali potrebujete nekoga, da reši zapleteno matematično enačbo, pokličite devico. Poleg tega so vedno osredotočeni na praktične zadeve, zaradi česar so odlični pri organizaciji, načrtovanju in analizi.

Dvojčka

Dvojčki so radovedni in vedno iščejo nove informacije. Hitro razmišljajo in hitro se učijo. Dvojčki so prave enciklopedije, vedno pripravljeni, da vas presenetijo s kakšno zanimivostjo ali neverjetno zgodbo. Njihova sposobnost povezovanja na videz nepovezanih informacij jih dela izjemno kreativne. Neverjetno so iznajdljivi, pohvalijo pa se lahko tudi z veliko čustveno inteligenco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.