Magazin > Odnosi in prosti čas
238 ogledov

To so znaki, ki razkrivajo, da vaš partner ni pozabil svoje bivše

Varanje, horoskop, razmerje Profimedia
Razmišljanje o preteklih razmerjih je nekaj normalnega, toda kdaj je čas za pogovor?

To, da se vaš partner spominja svojega bivšega dekleta, je povsem normalno in ne pomeni, da mu niste všeč ali da vas ne ljubi. Vendar se zna zgoditi, da vaš partner veliko misli na preteklost in na takratno razmerje. Če opazite katerega od naslednjih znakov, se je smiselno z njim pogovoriti. 

Partner vas primerja s svojo bivšo

Partner lahko namreč tako na zavedni kot na nezavedni ravni primerja vaše obnašanje z obnašanjem bivše. To sicer še ni razlog za paniko, če pa se to dogaja pogosto, ga na to opozorite.

Pogosto sanja o svoji bivši

To je za partnerja lahko zelo neprijetno, sploh če se takšne sanje pojavljajo redno. Najbolje je, da ga vprašate, kaj si o tem misli in kako si takšne sanje razlaga.

Po nesreči vas pokliče z imenom svoje bivše

To se lahko dogaja nezavedno in naključno, a če se dogaja pogosto, se o tem pogovorite s partnerjem in ugotovite, zakaj po njegovem mnenju do tega prihaja.

V kočljivih trenutkih se spomni bivše

Če se vaš partner spomni na svojo bivšo med spolno intimnostjo, romantičnimi zmenki ali med pogovori o vajini skupni prihodnosti, potem je čas, da se z njim iskreno pogovorite.

Dopisuje si z bivšo ali ji sledi na družbenih omrežjih

Lahko gre za neškodljivo komunikacijo. Če pa opazite, da je vaš partner obseden z bivšo in na družbenih omrežjih spremlja vsak njen korak, se o tem z njim resno pogovorite.

Brani svoje nekdanje dekle

Moški lahko spoštuje svoje bivše dekle, a če jo pogosto brani in ščiti, ima lahko še vedno razvita čustva do nje, piše b92.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.