Magazin
7 ogledov

Piruete s prižgano sireno

1/2
Žurnal24 main
Kdaj pa kdaj tudi policistom, ki dan za dnem lovijo prehitre voznike po cestah, popustijo zavore in si zaželijo naenkrat izživeti vse, kar se dolga leta kopiči v njih.

Neki avstralski policist si je septembra s prižgano sireno privoščil nekaj tako imenovanih krofov po pesku v bližini Pertha na zahodu države in požel navdušenje množice navzočih. Na njegovo nesrečo pa se je videoposnetek dogodka pred nekaj dnevi pojavil na spletni strani Youtube in tako je za dogodek izvedela vsa avstralska javnost. Vrhu policije se dejanje moža postave ne zdi prav nič zabavno in razmišlja, da bi policistu pokazal vrata. Sindikat policistov pa meni, da bi bila taka kazen močno pretirana in da bi bil za dirkaško razpoloženega policista dovolj že oster opomin.

To seveda ni prvi primer "čudnega" vedenja med avstralskimi policisti. Leta 2003 so pri divjanju na radar ujeli dva policista, ki sta imela povrhu vsega na sebi še bele kapuce, značilne za rasistično organizacijo kukluksklan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.