Magazin
133 ogledov

Podrl sem stotnikovo hčer

seks Shutterstock
Bil je eden tistih dni, ko smo se s sovojaki vrnili s terena in dobili prost dan za urejanje osebnih reči in počitek. Takrat se je ponavadi naš stotnik zaprl v svojo garsonjero, ki je bila v vojaškem kompleksu in se skrival pred vsemi. Smo pa opazili, da je tiste dni k njemu redno hodila postavna mladenka iz sosednega kraja.

Simona ji je bilo ime in imela je postavo najlepših manekenk. Več o njej nismo vedeli. Njene oči so začarale vojaka pri vhodu, da je ves zmeden drugim razlagal, kako huda mačka je. Tisti dan je prišla oblečena kot za ples na drogu. Minimalno krilce ji je komajda zakrilo ljubka hlebčka, preko malih, a čvrstih joškic pa je imela nategnjeno majčko. Bolje rečeno kos blaga, ki je pustil radovednim in pohotnim, moškim očem, da so se pasle po kar zajetnem delu njenega odkritega telesa. Mežikala je kot za stavo in kmalu je vsaj deset vojakov menilo, da so ji všeč.

Toda njen načrt je bil povsem drugačen. V spremstvu očaranega vojaka je odšla do stavbe B, nato pa v prvo nadstropje kjer je stanoval stotnik. Očaran vojak, ki je ves čas hodil tik za njeno migajočo zadnjico, nataknjeno na prelepe, dolge noge, pa sem bil jaz. Nisem si mogel kaj, da ji ne bi kaj rekel. In ko sem ji, je bila to le ena velika neumnost. Je pa dojela, da sem povsem nor nanjo in da je najraje ne bi predal stotniku. Bila je precej mlajša od njega, a tovrstne zveze niso nič posebnega. On 40, ona 20.

V avli se je nenadoma obrnila k meni, počila balonček, narejen iz žvečilnega gumija in preložila torbico z ene rame na drugo. Stopila je proti meni, se mi nevarno približala, da sem lahko zavonjal jagode iz njenih ust in z rokama obšla moj hrbet. Noge so se mi tresle in srce mi je želelo skočiti v usta. Le kaj počne!? Nato me je poljubila. "Srček … pa je tu blizu kak prijeten, temen kotiček?"
Kotičkov kolikor hočeš, le pamet je povsem odpovedala in sem pozabil prav vse. K sreči je bil eden izmed teh kotičkov moje malo skladišče za katerega sem skrbel. V isti stavbi, le da v kleti. K sreči naju še ni nihče opazil in sklenil sem slediti nagonu, ki mi je pravil, da bi se rada stotnikova ljubica poigrala s kakšnim mlajšim. "Verjetno si potreben kot vrag?" je namignila na zoprno vojaščino.

Samo pokimal sem, saj nisem želel s svojim tresočim glasom deklino odvrniti od sebe. Kmalu sva se znašla na varnem in sem ji lahko z rokami zlezel pod krilo, ter se prepričal, da ima zares lepo ritko. Poljubljala se je kot prava profesionalka, pri tem pa ves čas s svojo desnico grabila za mojega tiča. Odpela mi je hlače, da so mi padle po tleh, nato pa nenadoma izginila izpred mojega obraza. Okoli tiča sem začutil prijetno toploto in bilo mi je žal, da je tam spodaj tako zelo temno. Luči seveda nisem prižigal. Bila je prava čudodelka in njene sesajoče ustnice, ki so polzele po mojem čvrstem ponosu, so večkrat glasno udarile skupaj, ko je prišla do vrha korenjaka.

Bil sem srečen kot še nikoli in upal, da stotnik tega ne bo nikoli izvedel. Verjetno bi me v navalu besa ubil, pa čeprav je le ljubica. Vedeli smo, da je poročen in žena niti najmanj ni bila njenih let.
Vstala je in se razkrečila pred menoj na eni izmed malih mizic. Ko sem stopil k njej, me je ujela s svojimi dolgimi nogami, stisnila k sebi in kmalu sem se lahko prepričal, da mačka ne nosi spodnjic. V trenutku, ko sem bil v njej, me je zapustila še zadnja pamet in potem je bilo vse tako kot mora biti. Bilo je, kot bi jo obdeloval že leta. Vse dokler ni po mojem, kar nekoliko hitrem, orgazmu zavzdihnila: "Mater, zdaj pa moram it k fotru po denar, drugače mi bo kam ušel!"
Sem pravkar nabrisal stotnikovo hči?!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.