Magazin
85 ogledov

Podrl sem vročo Španko

seksi, ženska Shutterstock
Kazalo je, da bom na vzhodu Španije ostal še kar nekaj časa. Posel se ni odvijal po pričakovanjih in ukaz nadrejenih je bil jasen. Edina dobra stvar v vsem tem pa je bila ta, da sem bival v prekrasni hiši prijaznih domačinov in se počutil kot kralj.

Paella, odlično vino … Bal sem se, da čez čas ne bom hotel več nazaj. Jezik sem poznal, hrana je bila fantastična, okolica mirna in sproščujoča, za nameček pa je pred kakšnim tednom za pomočnico v hišo prispela prikupna Manuela. Imela je krasno postavo, dolge črne lase, spete v čop, lepo zagorelo polt in čokoladno rjave oči. Sprva ji je bilo v moji družbi precej nerodno. Gospodar hiše ji je naročil, naj me ne moti, a sem kar sam načenjal pogovore z njo. Hodil sem po hiši za njo in spraševal razne reči. Živela je spodaj v mali sobi in domov hodila samo za vikende. Zelo sem si želel v tisto sobico in nekega večera v tem tudi uspel.

Tisti dan sva se že drugič zapored sprehodila po posestvu. Gospodarja ni bilo, ker se je za nekaj dni udeležil sejma v mestu. Razlagal sem ji, da se počutim kot v kakšni izmed telenovel, ki jih vrtijo pri nas doma, ona pa se je smejala in smejala, ter kazala svoje lepe bele zobe. S sprehoda sva se vrnila z roko v roki, še prej pa sva se v bližnjem gozdiču prvikrat poljubila. Gospodarjevi konji so nemirno rezgetali, ko sva smeje prešla preko dvorišča in se napotila v hišo. Naslonjena na vrata njene sobe sva se znova poljubila, moji prsti so se sprehodili po njenem usločenem hrbtu in končali na napeti zadnjici. Vedno je nosila krilo ali obleke in v njih je bila videti božansko. Ko sem v dlaneh popestoval njena napeta hlebčka sem si želel, da bi bila v njeni sobi in bi lahko nadaljevala, kar sem imel v mislih. Njena desnica se je nenadoma umaknila z moje rame in pristala na kljuki za njenim hrbtom. Vrata so se prav počasi odprla in mamljivo me je pogledala s svojimi lepimi očmi.

Uresničila se mi je še zadnja želja in lahko sem užival privilegij, ležati z njo v njeni postelji, se predajati njenemu ljubkovanju in spretnim rokam, ki so poskrbele, da sem kaj hitro ostal brez srajce in hlač. Jaz sem slekel njo in z občudovanjem zrl v njeno prelepo telo, ki je bilo v resnici še bolj popolno, kot pa se mi je dozdevalo prej. Vse obline je imela na pravem mestu in njeni jedri dojki sta resnično kar klicali po mojih rokah in strastnih poljubih. Povsod je bila lepo zagorela, kar je pomenilo, da se soncu predaja povsem gola. Skoraj povsod.

Ko sem z zobmi z nje potegnil rožnate tangice, se je pred menoj prikazal kratko pristrižen trikotniček, tam kjer pa so bile prej spodnjice, so se kazali nekoliko bolj svetli obrisi. Njen trebuh je bil čvrsto napet in koža je bila videti kot umetno zglajena. Nisem se mogel več zadrževati in sem ji z usti planil med noge. Kot da tega ne bi pričakovala, je presenečeno kriknila, a vseeno rade volje razprla svoje lepe, dolge noge, ter s prsti zabredla v moje lase. Z zadnjico je gnetla posteljnino pod seboj, sladko ječala neke meni neznane besede in z boki počasi suvala proti meni. Želel sem si, da bi jo takole pripeljal do konca. Da bi kričala na ves glas in me vlekla nase, medtem, ko bi ji rožnato češpljico polnil s svojim jezikom.

Nenadoma pa me je pričela za lase vleči navzgor k sebi. Zdelo se mi je, da mi bo izpulila cele šope, če ji ne bom sledil. V trenutku sem se znašel nad njo, ona pa je meglenega pogleda strmela v mojo otrdelo batino. Z roko je segla po debelem udu in me zanj potegnila med svoje noge. Zaril sem v njo in se še nekaj sekund spraševal, če to res počnem, nato pa le še stiskal za njena gležnja, ki sta se znašla pred menoj in zabijal korenjaka v globino njene vrele mucke. Njeni prsti na nogah so se ves čas krčili in stegovali, nato pa sva kriče oba v en glas sprostila najina orgazma iz kletke, ki je zadnje dni postajala vse preveč tesna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.