Magazin
194 ogledov

Podrla sem tipčka iz avtopralnice

seksi ženska, seks Shutterstock
Čeprav je bil moj novi avtomobil ves lep in zelo čist, sem ga preprosto morala znova peljati v avtopralnico. Malce mi je bilo nerodno ob nasmehih nekaj fantov, ki so tam delali, toda Peter je bil greha vreden. Tudi tega, da sem na pranje vozila čist avtomobil. Vseeno mi je z veseljem vedno znova očedil rdečega lepotca.

Bilo je vroče, njegovo delovno mesto še toliko bolj, zato je bil oblečen zgolj v spodnjo majico in kratke hlače. Njegove mišice na rokah so bile naravnost izjemne in so se ob njegovem delu še toliko bolj ponosno kazale mojim očem. Lahko bi šla na kavo, pa nisem. Raje sem stala zraven in ga opazovala. Pošalil se je, ali ga nadziram, jaz pa sem mu odvrnila, da bi ga za kaj takšnega morala imeti doma. Z veseljem se je takoj ponudil, da odide z menoj.

Povabila sem ga na pijačo, ker se z mojim avtomobilom vedno zelo potrudi, v zameno za to pa mi je še dodatno očistil notranjost. Pogledal je šefa, ki je nasmejan samo odmahnil z roko, kolegi sodelavci pa so ga pospremili z nekaj šalami. Srce mi je razbijalo kot noro, dihanje je postalo pravo garanje in jezila sem se sama nase, ko sem opazila, kako mi bradavičke na prsih silijo skozi tenko majico. Ko sva sedla v moj avto in sem tuhtala, kam za vraga naj ga zdaj odpeljem na kavo, me je odrešil s svojo samozavestjo, ki mi je bila tako zelo všeč. "Lahko jo skuhaš pri meni doma, jaz pa se medtem oprham?" Njegov nasmeh je bil kot droga, in čeprav vprašanja nisem povsem jasno razdelala, sem že pokimala, da se strinjam.

Šele ko sem speljala, sem se zavedela, da grem v bistvu k njemu domov. Živel je blizu in nekoliko sem se sprostila šele, ko sem v njegovi garsonjeri ostala sama za štedilnikom. Nisem mogla verjeti, da sem se spustila v kaj takšnega. Kava je bila kuhana, ko je v samih spodnjicah prišel iz kopalnice. Bil je kot Bog. Postaven, poln zapeljivih mišic in nalezljivega nasmeha. Do skodelic nisva prišla in kavo sva pila precej, precej kasneje. Mrzlo. Bil je kot magnet za moje telo in vse bližje ko je prihajal, bolj me je vleklo k njemu. Nenadoma sem se znašla v objemu njegovih močnih rok. Moje telo je trepetalo od vzburjenja, besede pa so postale nekaj, kar ni šlo iz mojih ust.

Vse, kar so tista usteca nato še počela, je bilo poljubljanje in oboževanje njegovega telesa. Sploh ne vem, kdaj sva se znašla v postelji in kako sem tam pristala v spodnjem perilu, se pa spomnim, kako mi je z nagajivim nasmeškom krenil k spodnjicam, jih prav počasi potegnil z mene in presenečeno zažvižgal, ko je pod njimi ugledal lepo urejeno češpljico. "Povsem gladka?! Njami!" je vzkliknil in že izginil z obrazom med moje razkrečene noge. Kot bi mi skozi telo pognali električni tok, sem trzala ob vsakem njegovem gibu, ob vsakem poljubu na sočen cvet pohote, ob vsakem dotiku njegovega jezika, ki je razpiral vlažne sramne ustnice in trenutek kasneje polnil pohote polno mucko. Ječala sem in se mu nastavljala, pozabila, da ga niti dobro ne poznam, in le še uživala ter hrepenela po še. In še mi je dal … z veseljem.

Ko si je v nekem trenutku slekel oprijete boksarice, sem odprtih ust s pogledom obstala na njem. Dvignila sem se pokonci in čudovitega tiča potehtala v desnici. Brez pomisleka sem se ga lotila s svojimi usti in jezikom ter poskrbela, da je v naslednjih sekundah otrdel do skrajnosti. Odkrito je pokazal, kako zelo uživa, in mi brez sramu zaupal, da si me želi na sebi. Z veseljem sem ga naskočila, ležečega pod menoj, se z vrhovi prstov ves čas izmenjaje dotikala prodirajočega korenjaka in svoje vzburjene češpljice, ki ga je s sladkim cmokanjem jemala vase. Občudujoče je zrl v moje prsi, jih gnetel med velikimi dlanmi, nato pa me potegnil k sebi in objel čvrsto zadnjico, ki se je energično zabijala navzdol proti njemu. Izgubila sva se v trenutku omame, ko nama je obema hkrati prišlo in sva drug drugemu na uho šepetala, kako dobro je bilo. Tako dobro, da sva morala še enkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.