Magazin
17 ogledov

Pokukajte v legohotel

Lego hotel
1/11
Reuters
Poplavi tematskih hotelov se bo v Kaliforniji aprila pridružila konkurenca, sestavljena iz legokock. Pokukajte, kako potekajo še zadnje priprave pred otvoritvijo.

Doživetje v kalifornijskem tematskem parku Legoland bo od aprila še večje – s spanjem v legohotelu, seveda. Že pred vhodom bo obiskovalce pozdravil zelen zmaj, gostje pa bodo v hotelu lahko uživali v pravi legoizkušnji. Zanje bodo poskrbele tematske sobe, interaktivne igre pa tudi nešteto kipov, detajlov in igralnih površin iz priljubljenih pisanih kock.

Hotel ima 250 družinskih sob z ločenim delom za starše in otroke, obiskovalci pa bodo poleg možnosti za igro na prav vsakem koraku – tudi med večerjo, deležni možnosti za obisk tematskega parka še pred odprtjem za obiskovalce, ki v hotelu ne bodo prenočili, najmlajši obiskovalci hotela pa se bodo lahko zabavali tudi ponoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.