Magazin
76666 ogledov

Poročila se je ena najbolj prepoznavnih Slovenk

Poroka Patricia Pangeršič Instagram/mitjastudencnik
Znana slovenska fitnes trenerka je dahnila usodni da. Zgodilo se je včeraj, ob morju na idilični lokaciji.

Patricia Pangeršič se je včeraj poročila z dolgoletnim partnerjem Tilnom, s katerim imata tudi sinčka Taia. Zgodilo se je ob morju na idilični lokaciji ob lepem vremenu. 

Še pred poroko je dobitnica naziva Femme Fatale 2021 na svojem Instagramu včeraj zapisala: "Tai: Mami in ati se poročitaaaaa!!" Vikend, ki sem ga sanjala celo življenje je tukaj. Zdi se mi, da mi bo od vseh čustev in pričakovanja eksplodiralo."

Sama na svojem Instagram profilu še ni delila poročnih fotografij, so pa za to poskrbeli svatje. Kot je razvidno s fotografij, so ji družbo na tako zelo pomembnem dnevu delali družina in prijatelji.

Parček se je zaročil leta 2022, lani pa sta se razveselila rojstva sinčka Taia. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 16:25 16.junij 2024.

    Naj mi avtor oprosti nevednost, ampak res me zanima zaradi česa je gospodična postala ena najbolj prepoznavnih Slovenk!? Priznam, sem že slišal ime, ampak pojma nimam kdo ali kaj gospodična je!? Predvidevam, da ne gre za popularno pevko, igralko, druge ...prikaži več vrste umetnico, znan televizijski obraz, političarko, uspešno gospodarstvenico, mogoče celo znanstvenico ali športnico državno reprezentantko..., v tem primeru bi zagotovo moral vedeti kdo je!? Sem poizkusil na wikipedii ampak zadetka ni bilo!?

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 13:42 16.junij 2024.

    Moj pes je bolj znan kot ona ;))...

  • GarBollo001 13:33 16.junij 2024.

    Kdo pa je to?