Magazin
140 ogledov

Potrebovala sem pravega tiča

seks, strast, zgodbica, erotika Shutterstock
Odkar vem za lepote intime, sem hrepenela po nenavadnem, nepričakovanem seksu. Zalotila sem se že pri razmišljanju o tipčku, ki mi je bil še kar všeč in sem mu ravnokar postregla naročeno pijačo.

Zapeljala bi ga, ga zvabila v skladišče in si ga privoščila na polno. Večkrat sem razvratnih misli končala na WC-ju, s hlačkami pri kolenih in sredincem v ta mali. Potešena sem nato postregla goste, ki so v lokal vstopili v tem času. Enkrat sem po tem dogodku naletela na pravega lepotca in zdelo se mi je, da mi telo preplavlja nov orgazem. Tako pohotno si me je ogledoval, da sem čutila njegove dotike na svojih joških, kako me grabi za zadnjico in me pritiska ob pult, kamor se naslanjam s trebuhom. Od zadaj prodre vame, polni mojo malo pohotnico in me vodi od orgazma do orgazma.

Vsa vročična sem prišla do točilnega pulta in se prestrašeno spraševala, ali sem bolna, da si tako zelo želim seksa. Kolegica me je potolažila, da je bila sama na istem. Ko je naletela na tipa, ki jo je v enem dnevu dobesedno raztrgal, je pretirana želja po seksu počasi izginila in zaželela si je le še nekoga, ki bi zanjo lepo skrbel.

Spomnim se dneva, ko je bil lokal povsem prazen, jaz oblečena kot pocestnica, šef pa je zadaj urejal račune. Sicer nekaj let starejši od mene, a na videz zelo postaven in urejen. Njegova žena je večkrat na teden prihajala na kavo in tudi ona ni bila slaba.  Postavila sem se pred njega, kot bi želela reči: "Kaj čakaš? Daj me!" Dvignil je obrvi in se mi nasmehnil. Mislil je, da si želim večje plače, ali pa najmanj dopust, jaz pa sem se z rokama naslonila na mizo in se sklonila proti njemu, da sta joškici ukradli njegov pogled. Videla sem, kako je pogoltnil slino in me pogledal nazaj v oči. Njegov nasmešek je še vedno raztegoval njegove ustnice in vprašujoče me je pogledal. Nobenega sramu nisem občutila, ko sem takole malodane prosila za seks. Vstal je, prišel okoli mize in me zagrabil za rit. Globoko sem zajela sapo in se veselila tistega, kar je prihajalo.

Rekel ni nobene, le dvignil mi je kratko krilo preko ritnic in začel božati moji ritnici. "To hočeš?" je vprašal, kot da ne bi vedel. "Ja, šef, daj me … dobro me daj!" Nikoli nisem videla njegovega tiča. Ne prej in ne potem, a sem ga še kako dobro občutila. Takrat sem vedela, zakaj njegova, nase ponosna, žena hodi tolikokrat v lokal stresat svoje ljubosumne poglede. Ni ji bilo všeč, da ima zaposleno tako seksi punco, ki ji iz oči kar streljajo trdi tiči. Ni želela deliti tistega velikega tiča, ki je znal še kako dobro poskrbeti za pohotno žensko, kakršna sem bila sama. Njegove velike dlani so prekrile moje prsi, dolgi prsti pa so se jih krčevito oklepali, ko me je z odrezanimi sunki nabijal na svojega velikana.

Spomnim se, da tako še nikoli nisem ječala. V kolenih me je krivilo, in če ne bi bila naslonjena na mizo, bi zagotovo končala na tleh. Bila sem povsem zamaknjena in sanjarila o orgazmu, za katerega sem vedela, da bo silovit. On pa ni bil slišati kaj dosti drugačen kot sicer. "Ne cvili tako na glas. Te bo še kdo slišal." Opravljal je, kot bi mu bila rutina. Kot bi samo zlagal pijačo na police, ali pa potrjeval račune. Mene pa je razganjalo in najraje bi zakričala od vsega lepega, udarjala z rokama po mizi in se mu s svojo napeto zadnjico zaletavala v naročje. Končal je precej za menoj, kar mi je bilo še kako všeč, ni pa mi bilo všeč, da je to storil po mojem krilu, v katero je obrisal svojega velikega curaka.

Precej hitro sem se obrnila k njemu, da bi si ga ogledala, a je že imel hlače na sebi in zapenjal pas. "Naj ti ne pride v navado," mi je dejal, kot da bi mu bilo težko. Ko se je nasmehnil, sem videla, da ne misli resno. Kljub temu pa po tistem nisva nikoli več. Tudi tako pretirano pohotna nisem bila več. Očitno sem le potrebovala enega ta pravega, kot je rekla kolegica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.