Magazin
90 ogledov

Pozdravila me je z orgazmom

seks, par, strast Žurnal24 main
Trije prijatelji smo povsod skupaj. Nič ne počnemo drug brez drugega in zato so nas v šali pričeli klicati "bratovščina prstana", podobno kot trije Hobiti, le da smo mi nekoliko večji. Obljubili smo si, da se na morju ne bomo zapletali z dekleti, ki bi lahko razdrla našo družbo toda …

Tadej je zbolel in smo ga morali peljati k zdravniku. V čakalnici je bilo kar nekaj ljudi, nato pa je turobno ozračje razbil prihod svetlolase princese, ki je iz sosednje sobe odšla v ordinacijo.
Lepotička stara okoli dvajset let, dolgih zlatih las, spetih v čop. Prava domačinka, zagorela in iskrivega pogleda, ki se je še najdlje ustavil pri meni. Zijal sem v njene noro lepe joške in ugibal, kaj mi o njej govori modrček v žareči fluorescentni barvi.

Res velike prsi je ponosno razkazovala skozi povsem razpeto belo srajco, postavno telo pa so objemale le še tesno prilegajoče se bele kavbojke natrgane vsakih nekaj centimetrov. Njena ritka je bila kot ustvarjena za moj okus in vedel sem, da bom tisti dan storil kakšno traparijo. Najraje bi šel s kolegom v ambulanto kot z otrokom, a sem se premagal in šel ven na cigaret. Kot strela z jasnega se je ob meni ustavila lepotička v belem in tudi sama prižgala. Ime ji je bilo Tamara, njen pogled pa je čaral in delal čudeže. Zdelo se mi je, da je kar nekoliko pretirano prijazna glede na to, da se ne poznava. Zanimalo jo je od kod smo, kje stanujemo, koliko časa bomo še …

Na moje vprašanje, kje se ga da dobro žurat, se je nasmehnila, odvrgla ogorek in iz žepa potegnila beležnico. Nekaj je na hitro nakracala, iztrgala listek in mi ga potisnila v roko. "Moj broj." Nato je le še pomežiknila in odšla. Moj Bog!  Lepotička mi je dala telefonsko in to je pomenilo eno ali dve stvari. Bratovščina bo za nekaj dni razpadla, kar se je zgodilo že zaradi bolezni enega od bratov. Druga pa je bila ta, da je pred menoj zagotovo nepričakovana vroča avantura, saj si nisem mogel predstavljati, da bi seksi blondinka ne bila prava pohotna nočna mačka.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Naslednji večer je mene in drugega zdravega prijatelja peljala v diskoteko, tam pa se nam je vsem trem strgalo. Ne morem reči, da sem jo osebno kaj bolje spoznal, saj sva hitro končala v pesku, sto metrov od diskoteke, tik ob morju. Zares je bila divja, takšna kot mi je tudi delovala na prvi pogled. Nisem si mogel pomagati, da ne bi najprej preizkusil trdoto joškov, ki so se mi zdeli na pogled noro čvrsti. In takšni so tudi bili. Polni, čvrsti in kar je najpomembneje, na uslugo. Smuknil sem ji s prsti pod majico in jo počasi dvigoval, ter nazadnje slekel z nje. Nato sem se rešil še modrca in očaran zagledal dve popolni joškici, ki sta za nekaj časa postali moj vzglavnik. Poljubljal sem ju, ju mesil in sesal nabrekli bradavički, ona pa je čedalje globlje dihala, da se je vsake toliko na lunini svetlobi zalesketal piersing v njenem popku.

Z ustnicami sem prešel preko njenega ravnega in čvrstega trebuha, ga poljubljal, ter se s prsti lotil njenih hlačnih gumbov. Ustrežljivo je dvignila zadnjico, da sem ji lahko slekel hlače in nenadoma je pred menoj v pesku ležala čudovita lepotička v samih tangicah in čakala na moje naslednje korake. Kljub pozni uri je bilo še precej svetlo, valovi so tiho šumeli za mojim hrbtom, jaz pa sem se lotil še zadnje ovire do glavne nagrade. S poljubi sem ji prekrival notranjo stran stegen, s prsti pa božal njeno mucko, ki se je takrat še skrivala za čipko. Previdno sem jo potegnil vstran in očaran zagledal gladko lepotičko, ki je bila videti kot sveža mala žemljica, ko jo potegneš iz pečice. Z vrhom jezika sem prešel preko nje, še nekoliko bolj odmaknil hlačke in poiskal nabrekel gumbek.

Prvikrat sem jo slišal glasneje zaječati, njeni dolgi nohti pa so se zapletli v moje lase. Noge so se ji še bolj razprle in z rokama me je pričela vse močneje tiščati mednje. Nalašč nisem pretiraval. Želel sem jo pohotno in nepotešeno. Ko sem se naslonil na kolena in dvignil trup, je bila takoj pri meni. No, bolje rečeno pri mojih hlačah, ki so v sekundi padle v pesek in že se je lotila povsem nabreklega korenjaka pred seboj. Videti je bilo, da naravnost obožuje fafanje zajetnega tiča, saj ga je vlekla kot za stavo in pogledovala proti meni, kot bi želela potrditev, da to počne dobro. Po mojem ukrivljenem pogledu ji je bilo to menda jasno, ko pa se je nenapovedano vrgla name s svojo požrešno češpljo, sem skozi zaprte oči ugledal svetlolaso princeso v zdravniški opremi, ki me zdravi z orgazmom na orgazem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.