Magazin
213 ogledov

Prihajalo mu je, kot da ne bo nikoli konec

vroča zgodbica seks strast ženska perilo Shutterstock
Intimne zveze so bile zame vedno misterij. Mislila sem, da mora biti človek zaljubljen, si želeti biti z nekom in se zbližati z njim. Potem pa vedno znova presenetim samo sebe, ko skočim v objem človeku, ki ga prvič vidim, se imam z njim noro dobro in ga že naslednji dan pozabim.

Prejšnjo soboto se mi je zgodilo prav to. Kolegica me je kljub slabi volji uspela prepričati v ogled filma v kinu, kjer sem se zares sprostila. Kasneje sva šli na pijačo, potem pa tam ostali dovolj dolgo, da so me opazile njegove oči. Bil je postaven mladenič, ki je močno izstopal v svoji družbi. Kljub temu, da sta bili med njimi tudi dve dekleti in mu je ena vztrajno silila v naročje, je raje flirtal z menoj. Znova sem v sebi začutila tisto zver, ki želi skočiti iz mojega telesa, se zabavati do jutra in se naslajati ob moškem, ki bo znal izpolniti vse skrite želje.

Kolegica je ves čas zavijala z očmi, saj je morala takole že večkrat sama domov. Mladenič se je odgnal s svojega stola in se namenil naravnost proti meni. Srce mi je vse hitreje razbijalo, a čutila nisem nobene treme. Komaj sem čakala, da ga spoznam in po slabi uri pogovora brez prave vsebine, sva se že mečkala v njegovem avtu. Prav daleč nisva prišla, saj je bilo v okolici preveč ljudi. So me pa njegovi prsti v mojih spodnjicah obnoreli z njim in pod nobenim pogojem nisem želela ostati brez potešitve tisto noč.

Upala sem, da me bo povabil k sebi, pa je kar nekoliko omahoval. Zdelo se mi je, da ni bil povsem iskren glede tega, da je samski, a naprej nisem hotela vrtati. Povabila sem ga k sebi, na kar se je z veseljem odzval. Dobro uro sva se premetavala po postelji, se božala, slačila in poljubljala. Seksala pa še kar nisva. Očitno so mu bile všeč dolge predigre tako kot meni. Neučakano sem ves čas segala po njegovem korenjaku, ki mu je kot palica štrlel iz naročja. Božala sem ga, potem pa se končno opogumila in se nadenj spustila z usti. Takrat sem prvič slišala tako zavzdihniti moškega. "Da ti ne bo že prišlo?" sem ga v smehu vprašala. "Ti povem pravi čas," je odvrnil in zakopal prste v moje kodre. Ni me bilo strah, da mi ne bi, le nisem želela, da bi bilo prekmalu vsega konec.

Ves čas je božal mojo napeto ritko obrnjeno proti njemu, potem pa me zvlekel nase, da sem se mu razkoračila nad glavo. Bila sem noro vzburjena in morala sem vzeti tiča iz ust, ko se je s svojim jezikom dotaknil moje vlažne princeske. Globoko sem zajela sapo in se oklenila velikana pod seboj. Prav počasi sem popustila povsem napete mišice in boke spustila nižje. S češpljo sem se naslonila na njegova usta in uživala na njegovem jeziku. Znova sem se sklonila naprej, da bi posesala čudovitega korenjaka, ki je ves čas občutno utripal v moji pesti. Ko je pričel suvati navzgor proti meni sem vedela, da je pred izbruhom. Tudi sama sem bila precej proti koncu, saj je resnično obvladal oralno zadovoljevanje raznežene češpljice.

Krepko sem prijela za trdega tiča, ga lizala po nabrekli glavici in pošteno pognala skozi pest. Njegov obraz je masiral moje mednožje, jezik vse hitreje migetal, pričel je glasno vzdihovati, jaz pa sem mu že povsem sedla na obraz.

Še hitreje sem pognala desnico, ga znova oblizala, potem pa glasno zahtevala vročo prho, ki je naslednji trenutek zalila moj obraz. Prihajalo mu je, kot da ne bo nikoli konec. Njegovo stokanje pa je počasi zamiralo in se spremenilo v zadovoljno ječanje potešenega moškega. "Res si dobra," je priznal. "Sploh ne vem, kako mi je ime." Jaz tudi ne, sem pomislila in se skobacala z njega, ter odšla proti kopalnici. Pustila sem ga nekaj časa, da pride k sebi, saj je bila pred njim še zelo dolga noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.