Magazin
142 ogledov

S trdim se je potopil vame

seks, strast Shutterstock
Vlak je drdral svojo lepo pesem in me zazibal v misli, ki so moje oči napolnile s solzami. Ne s solzami žalosti, pač pa sreče.

Ne bova se videla skoraj mesec dni, pa tako sva se ljubila. Vsak njegov dotik sem še vedno čutila na svoji koži in vsak poljub, ki je pristal na mojem vratu, me je še vedno božal vso naježeno od vzburjenja. Glavo sem prislonila k oknu in se ob drdranju ter nežnem pozibavanju zazibala v kratek spanec. Ko sva bila prejšnji dan skupaj, mi je obljubil, da me bo vzel za ženo. To je potrdil z zaročnim prstanom, ki se je lesketal na moji roki. Bila sem presrečna in moje roke so se le poredko odvile z njegovega vratu.

Nikoli mi ni bilo dovolj njegovih poljubov in on se ni nikoli naveličal božati moje zadnjice. Skozi tenke, skoraj prosojne, poletne hlače jo je še kako dobro čutil. Bila sva ob mostu, ki ga je gradil, in videti je bilo, da bo zelo lep. Spustila sva se do reke, da bi mi pokazal, kam so morali zakopati nosilne stebre, nato pa sva se v visoki travi nenadoma prepustila drugim rečem. Bila sva sama sredi čudovite narave, promet je bil speljan drugam do izgradnje mostu in vonj travniških rastlin ter žuborenje vode sta povzročila, da sva se počutila kot v pravljici. Tesno me je objel okoli pasu in me dvignil v naročje, da so mi pokrčene noge poletele v zrak. Zavrtel me je okoli osi, nato pa sva padla v travo. Bilo je, kot bi se skrila v majceno sobico. Njegove ustnice so z mojih spolzele do vratu, kjer so nadaljevale pot do odkritih ramen.

Vedel je, kako zelo mi godi njegovo ljubkovanje in mi ga privoščil kadarkoli je bilo mogoče. Moji čuti so ponoreli, dihanje se je pospešilo in utrip srca sem začutila tik pod brado. Njegova dlan se je preko trebuha bližala napetim prsim, jaz pa sem počasi izgubljala razsodnost. Legla sem v travo in se prepustila mojstru nad mojstri, da me popelje v oazo ljubezni in užitka. Čvrsto je objel mojo jedro dojko, prešel preko nje s svojo dlanjo in zadovoljno zamrmral, ko je pod njo začutil nabreklo bradavičko. Razpel mi je bluzo ter sijočih oči z obrazom izginil med hribčka. Sonce je morilo moje oči, da sem jih zaprla, a se mi je še vedno zdelo, kot bi ves čas opazovala svojega ljubimca, kako obožuje moje telo in ga vztrajno slači vse do trenutka, ko sem pred njim obležala gola.

Njegovi prsti so se prvikrat zarili v moje mednožje, moje noge pa so se predale in padle narazen. Bilo je prelepo in bila bi nepoštena do obeh, če tega ne bi priznala. Poljubi na moje prsi so padali kot vroče oglje in telo mi je nezadržno zajemal plamen strasti. Želela sem si ga bolj kot kdajkoli in ga rotila, naj si me vzame. S prsti sem poskušala doseči njegove hlače, jih odpeti in se dokopati do njegovega premoženja. Vedela sem, da je že trden kot nosilni steber njegovega mostu, in to trdnost sem želela izkoristiti čim prej. Prsi so se mi od vzburjenega dihanja divje dvigovale in spuščale, ko pa je kleče začel odpenjati pas in nato zadrgo svojih hlač, sem le še lakomno čakala na prihod njegovega veličanstva.

Švignil je iz spodnjic kot vzmet, se ponosno postavil pred mene in vabil k sebi. Le toliko sem se dvignila, da sem ga lahko nekajkrat spustila skozi pest, ga poljubila in na kratko vzela v usta.
Nato sem si ga želela le še na enem mestu. Legel je med moje razkrečene noge, se potopil vame in napolnil moje telo s sladkim ugodjem, ki se je razlilo po vseh skritih kotičkih pohotnega uma. V enakomernih sunkih je prihajal proti meni, me z rokama stiskal za zadnjico in me zaljubljeno gledal naravnost v oči. Oslepljena od sonca sem ga skozi priprte veke občudovala, s prsti grabila po dolgi ostri travi in se izgubljala v navalu užitka. Nisem želela biti sebična, toda z vsakim sunkom sem bila bližje vrhuncu in prav kmalu je nastopil trenutek, ko so se moje oči povsem zaprle in sem se nemočna predala v roke vsemogočnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.