Magazin
25 ogledov

Silvestrovanja za mlade

Party vlak vozi tudi v Budimpešto. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Potovanja za mlade. S party vlakom v Budimpešto ali na plesni spektakel.

Že veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? Če ste željni dobre zabave, vam ponujamo nekaj nasvetov.

Zabava v belem
Od 29. decembra do 2. januarja se lahko za 299 evrov udeležite svetovnega plesnega spektakla, znanega pod imenom Sensation white – Celebrate Life v Düsseldorfu v Nemčiji. Cena vključuje avtobusni prevoz, namestitev v hotelu z zajtrkom, vstopnico na zabavo ter dan po zabavi sproščanje v savni in parni kopeli. Šova se lahko udeležite tudi v lastni režiji, vstopnice pa vas bodo stale 77,25 evra.

Silvestrski aranžmaji

Sensation white 299 evrov

Party vlak 75 evrov

Praga od 99 evrov

Amsterdam od 199 evrov

Milano od 179 evrov

S party vlakom v Beograd
Supra Travel ima na voljo še nekaj prostih mest na party vlaku za Beograd, opremljenem s čisto pravo diskoteko in barom. Odhod iz Ljubljane bo predvidoma 30. decembra ob 1.30 z železniške postaje, odhod iz Beograda pa 2. januarja ob 13. uri. Povratna vozovnica stane 75 evrov, za nočitev v Beogradu pa boste odšteli 70 evrov ali več. Ker je večina hotelov in hostlov že razprodana, s prijavo pohitite. Party vlak sicer vozi tudi v Budimpešto.

Žur do jutranjih ur
Za tri nočitve in silvestrovanje v Pragi boste mladi odšteli 99 evrov ali več, za Pariz 179 evrov in več, obisk mesta nasprotij Amsterdama pa vas bo stal najmanj 199 evrov. Cena aranžmaja večinoma vključuje prevoz, nastanitev, ogled turističnih znamenitosti in zabavo v katerem izmed številnih klubov.

Luksuz v Milanu
Silvestrovanje v slovitem klubu The Club, v katerem se zabavajo tudi znana imena, med njimi Naomi Campbell in Paris Hilton, vas bo v organizaciji agencije stalo 299 evrov. Cena vključuje prevoz, namestitev z zajtrkom, prednovoletni žur in seveda vstop v The Club. Manj luksuzna je ponudba za 199 evrov, če se za potovanje v prestolnico mode in nakupov odpravite štiri dekleta, pa 179 evrov za vsako.

Silvestrovo v objemu gora
Številne silvestrske ponudbe so mladim na voljo tudi pri nas. Za tri nočitve s polpenzionom boste v počitniškem domu v Kranjski Gori odšteli 139 evrov na osebo, v Porentovem domu 129 evrov, v katerem izmed hotelov pa 199 evrov in več. Podobno ponujajo v Bohinju, kjer je najugodnejša nočitev v centru šolskih in obšolskih dejavnosti. Za dve nočitvi s polpenzionom boste odšteli 99 evrov, za tri 109 evrov in več. Silvestrovanje bo na prostem ali v katerem izmed klubov.
Malce dražja bo najdaljša noč na Mariborskem Pohorju. Tam boste za tri nočitve v hotelu s polpenzionom odšteli od 179 evrov. Ljubitelji smučanja se boste lahko čez dan spustili po belih strminah, zvečer pa se udeležili organizirane novoletne zabave na prostem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.