Magazin
100 ogledov

Skupaj sva preživela najbolj pohotno urico

seks strast Shutterstock
Jasna je imela minija. Rdečega z angleško zastavo na strehi. Tudi sama je bila nekoliko bolj mini ampak seksi kot njen avto.

Nekoč me je zapeljala en krog s svojim minijem, oblečena v mini krilo in vse skupaj je bil krasen povod za to, da sem začel hitro napeljevati v neko smer, ki prej ni bila predvidena. Nagajivo je pokukala izza sončnih očal in sunkovito zavila z glavne ceste. Ob glasnem trušču iz zvočnikov sva se ustavila pred blokom, v katerem je živela. Povabila me je gor in seveda nisem okleval. Hodil sem za njeno seksi zadnjico, ki je iz mene delala pohotno zverino in upal, da stopnišča še ne bo kmalu konec.

Živela je v prijetni mini garsonjeri in vse, kar je imelo zveze z njo, je bilo enostavno mini, a maksi seksi. Oba sva vedela, zakaj sva tam, zato se nisva predolgo pretvarjala. Preden me je prvič poljubila mi je rekla: "Tole ostane med nama!" Ja, itak. Komaj sem čakal, da jo pričnem slačiti. Pristal bi na vse. Moje dlani so počivale na njeni mali, napeti ritki. Še vedno je le kukala izza temnih očala in nevarno šobila ustnice. Korenjak v mojih hlačah je pridobival na velikosti in njena roka na mojem mednožju je vzhajanje le še pospešila. Pohotno je grabila za mojega tiča, ga masirala, jaz pa sem ji medtem snel očala. Želel sem jo gledati v tiste lepe modre oči. Potem sem ji krilo potegnil preko napetih ritnic in vzburjen pričel mesiti njena hlebčka. Stiskala se je k meni in na prsnem košu sem čutil, kako nemirno diha. Stala je na prstih, da sva se lahko poljubljala, a ji ni bilo treba dolgo.

Dvignil sem jo v naročje in jo prislonil ob vrata, da so se glasno zaloputnila. Z rokama se je ovila okoli mojega vratu in namestila svojo potrebnico tik ob mojo nabreklino, nakar sem jo z njo potisnil naprej. Zaječala je in me ugriznila v ustnico. Nekako mi je uspelo odpeti zadrgo in spraviti junaka na plano, potem pa sem ga sproščeno prislonil nazaj. Njene spodnjice so bile močno navlažene in med drgnjenjem je postalo le še bolj mokro. Vzdihovala je kot da je bo vsak čas konec, jaz pa sem ji s prsti odmaknil spodnjice in vrh korenjaka zarinil v vso tisto vlago. Kot za šalo sem prodrl vanjo. Čisto do konca. Vzelo ji je sapo in oči so se ji obrnile naokoli. Po dolgem času je znova glasno vdihnila in takrat sem jo nasadil naslednjič. Bila je zadeta od užitka in čutil sem, kako se njeno telo stresa v mojem objemu.

Neumorno sem pritiskal s svojim orodjem proti njej, jo dvigoval po vratih in upal, da bom lahko na nogah ostal dovolj časa. Kljub temu, da jo je bolj malo skupaj, pa položaj ni bil niti najmanj enostaven. A kaj bi se pritoževal, ko pa sem užival kot že dolgo ne. Vseeno sem kukal naokoli za posteljo in jo končno odnesel tja. Odložil sem jo na hrbet, a jo potem takoj prijel za boke in jo obrnil na trebuh. Želel sem si videti njeno ritko. Oh, kako močno sem si jo želel! Znala jo je nastaviti na skrajno pohoten način. Tako napete ritke še nikoli nisem videl pred seboj. Njena rožnata lepotička se mi je prikazala v vsej svoji lepoti in me vlažna, ter rahlo razprta, neustavljivo vabila vase.

Stopil sem k njej, se prijel za tiča in ga pospravil nazaj v tesno in žgočo luknjico. Skušala se je zadržati, a ni šlo. Zaječala je na ves glas, jaz pa sem z rokama pograbil čudoviti ritnici pred seboj in si jo privoščil kolikor sem le mogel. Skupaj sva preživela najbolj pohotno urico v mojem življenju in ni mi bilo žal. Po njenem prepričljivem vrhuncu bi dejal, da tudi njej ne. A bilo je prvič in zadnjič. Žal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.