Magazin
121 ogledov

Slovenci imajo največje penise v regiji

(Foto: www.targetmap.com) Žurnal24 main
Sodeč po spletni strani targetmap.com je Slovenija na območju bivše Jugoslavije tista dežela, kjer se moški lahko pohvalijo z najdaljšimi penisi.

Spletna stran www.targetmap.com je izdelala karto sveta, ki prikazuje, v katerih državah živijo moški z najdaljšimi penisi in v katerih živijo tisti, ki imajo v hlačah najmanj centimetrov. Izračunali so tudi povprečje vsake države posebej.

 

Kot je razvidno s karte, lahko moške z največjimi penisi najdete v nekaterih afriških državah, v državah Južne Amerike ter na Madžarskem. Najmanjše, oziroma najkrajše, pa imajo v azijskih državah.

 

Slovenci očitno spadamo na drugo mesto (povprečno 15,13 centimetra), s čimer smo premagali vse države bivše Jugoslavije. Sosedje Hrvati nam sledijo s povprečjem 14,77, ob tem pa so se pošalili, da si je Lady Gaga morda zato v Zagrebu okoli ramen ovila slovensko zastavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.