Magazin
72 ogledov

Spet me je razvajal s svojim jezikom

seksi vroča zgodbica Shutterstock
Že dolgo je bilo tega, ko so me v trebuhu žgečkali mravljinčki in metuljčki, kot so nam ta stari rekli, kadar nas je metalo. Mislila sem, da takšnih občutkov ne bom nikoli več doživela, in večkrat sem pomislila na to, kako dolgočasno življenje imam.

Z možem sva se razšla pred letom in pol, vmes pa potem nisem imela nič resnejšega. V službi je vse potekalo po istem kopitu in počasi sem se že počutila kot robot. Izvedeli smo, da bomo dobili nove sodelavce na oddelku za marketing, kar pa me ni pretirano vzburilo. Vse do trenutka, ko sem videla, kdo so novi sodelavci. Dve punci in en fant.

In to ne katerikoli fant. Aljaž od glave do pet moja največja ljubezen iz študentskih dni in še vedno je bil videti popolnoma isti. Takoj je pohitel k moji mizi, ko me je zagledal. Gledala sva se kot dva zmedenca, ki sta pravkar zadela na loteriji. Namesto da bi pomislila, kaj naj mu rečem, sem v glavi najprej odvrtela film najine zadnje noči. Bilo je noro in vsekakor vredno tveganja, ko sva se dobila v moji študentski sobi. Varnostnik v domu nam obiskov ni dovolil in lahko bi izgubila sobo. "Moj Bog, še vedno si tako lepa!" Pogoltnila sem debel cmok in stisnila skupaj tresoča kolena. Ko mi je razložil, kako je prišel do službe v našem podjetju, sem ga povabila na kavo, da mu razkažem stavbo. Na hitro sva premlela zamujeno skozi leta in se na koncu spomnila še najinih norih dni. Iz letala se je videlo, kako zelo jih pogrešava. Kako zelo si želiva drug drugega in da bi bilo vsaj za hip znova vse po starem.

V mestu si je iskal stanovanje, zato nisem izgubljala časa. Ponudila sem mu posteljo pri sebi, saj sem imela tako ali tako preveč prostora. "Torej kot v starih časih? Sprejmem!"

Bila sem navdušena. Kri v žilah mi je vrela in tisti dan se mi je zdelo, kot bi v moji bližini eksplodirala velika adrenalinska bomba. Želela sem si nekaj predigre, zato sva šla popoldne pohajkovat po mestu. Od doma sem se odpravila zapeljivo oblečena in vsa dišeča po osvežilni prhi. V omari sem poiskala svoje najbolj cenjeno spodnje perilo in pomislila, da mi bo prej v napoto kot v korist. Vseeno sem se odločila in si črno čipko napela preko zadnjice in se zadovoljno opazovala v ogledalu. S prsti sem si šla pohotno čez mednožje in pri sebi zadovoljno zašepetala, da je konec sušnega obdobja.
Iz mesta sva se vrnila pozno. Za seboj sva imela tono poljubov, njegove roke pa so neučakano križarile po meni, da sem bila razvneta kot že leta ne. Komaj sem čakala, da za seboj zaloputneva vrata in napadeva mojo udobno posteljo. Najina oblačila so ležala po celem stanovanju. Modrček se je obešal s svetilke kot mala opica, njegove hlače pa so bile vržene preko kavča in videti, kot bi velikan želel stopiti preko njega v enem koraku.

Uh, kako pohotno sem mu segla v spodnjice. Pričakal me je tisti že skoraj pozabljeni velikan, ki je znal ostati pokonci celo noč. Spustila sem se nadenj, odmaknila spodnjice in ga objela s svojimi usti. Njegove roke so potovale po mojem hrbtu in s konicami prstov se je uspel dokopati do moje zadnjice. Še bolj pohotno sem jo nastavila in uživala v njegovem božanju. Vedela sem, kaj lahko pričakujem od njega in tega sem se neizmerno veselila. Izzivalno sem se obrnila od njega in se postavila na vse štiri. Ritko sem tako močno molela v zrak, da sem čutila, kako se mi spodnjice zajedajo med ritnici. S prsti se je zakopal pod rob hlačk in jih v eni potezi slekel z mene. Lovila sem zrak in nestrpno čakala, da je končno poljubil mojo tako pohotno češpljico. Obraz sem zakopala v odejo, on pa me je razvajal s svojim jezikom. Ko me je zgrabil za napeti ritnici in se potegnil višje, sem vsa nestrpna kot na trnih čakala trenutek, ki je prišel kmalu zatem. S tistim čudovitim tičem se je zabil vame, ostal v meni nekaj sekund, potem pa še nekajkrat ponovil kratke sunke, ki so se počasi prelevili v ritmično zibanje. Znova sem se počutila kot študentka, ki cele dneve študira le, kako ljubimca spraviti v svojo sobo, in uživala v neskončnih orgazmih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.