Magazin
9823 ogledov

Take komentarje dobiva Lea Sirk

Epa
Od kritik do napovedi zmage.

Med 26 finalisti, ki se nocoj menjujejo na odru lizbonske arene Altice, je kot tretja nastopila naša predstavnica Lea Sirk s pesmijo Hvala, ne! prepričala v drugem predizboru 63. pesmi Evrovizije.

Za zmago se bori 26 držav, poleg 20 predstavnikov, ki se jim je uspelo v finale prebiti iz dveh polfinalnih večerov, bodo na oder stopili še predstavniki velikih pet in gostiteljice Portugalske.

Glede na prve ocene, je bil nastop Lee Sirk in plesalk brezhiben in je dobil zelo glasen aplavz publike v lizbonski areni Altrice. 

Veliko pozornost sloveniji namenjajo uporabniki Twitterja. Nekaterim pesem ni bila všeč, nekaterim se je zdela čudna, veliko več pa je takih, ki slovenski nastop hvalijo. Nekateri Sloveniji, glede na ostalo slišano, celo napovedujejo zmago. Eden od uporabnikov je ocenil, da je pesem "Hvala, ne, gre res v uho, pohvaljen je Lein videz, precej pozornosti pa komentatorji namenjajo Leini barvi las. Zelo podobno je imela tudi naslednja pevka, predstavnica Portugalske. Slovenija si je zaslužila tudi pohvalo, ker je ena od predstavnic, ki poje v lastnem jeziku. 

 

Komentarjev 1
  • McBobo 09:42 13.maj 2018.

    Kje so časi, ko so zmagovale res kvalitetne popevke: https://www.youtube.com/watch?v=W9S3YMmIFdw