Magazin
25 ogledov

Ura zimskega obstreljevanja

Čas za paintball akcijo je tudi pozimi. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Na Mariborskem Pohorju se lahko zabavate ob zimskem paintballu. Za 200 kroglic boste odšteli 22 evrov.

Na posebnem zimskem hitrem poligonu ponujamo paintball za vse starosti. Poligon je postavljen kot zrcalna slika, po vzoru tekmovalnih poligonov, in v zimski idili postaja pravi snežni labirint. Igra je možna vsak dan, ekskluzivo pa je na razpolago tudi nočni paintball, ki v soju reflektorjev in bakel daje igri poseben čar,” pojasnjuje Mitja Ogrinc iz Hotelov in apartmajev Bolfenk.

Tudi za začetnike
“Igro organiziramo že za dva tekmovalca, pa vse do 12 igralcev naenkrat, primerna pa je tudi za začetnike. Če je udeležencev več, jih razdelimo v skupine in izvedemo turnir. Igro nadgradimo z osvajanjem zastavic ali drugačnih teambuilding vložkov. Za malo mlajše, to je starejše od 12 let, lahko poligon tudi priredimo za markiranje balonov in drugih tarč,” dodaja Ogrinc.

Poskrbijo za opremo
Ker gre za hitrejšo igro, razdeljeno na pet do šest “rund” z vmesnimi pauzami in čiščenjem mask, igra traja okrog uro in pol. “Vso opremo dobite pri nas, le čevljev ne boste dobili,” razloži Ogrinc. Zato je najboljše, da si omislite tople in vodotesne, saj se igra dogaja na snegu.

Fun Park za otroke
Če boste prišli z otroki, bo zanje poskrbljeno v Fun Parku, kjer se bodo lahko udeležili posbenih zimskih doživetij, kot sta snow tubing in snežni go-kart ali se zabavali na monster rollerjih in na XXL nogometu. Park je odprt od 16. do 20. ure, vstopnina pa je 3 evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.