Magazin
550 ogledov

V enem večeru sem fasala dva

seks strast erotika zgodbica Shutterstock
Pri prijatelju smo zalivali njegov odhod v tujino, se zabavali in obujali spomine. Tam sem bila z novim fantom Alešem, s katerim sva pred dnevi začela nekoliko resneje. Vsi smo prespali v prijateljevi hiši in ves večer sem bila v skušnjavi, saj mi je v oko padel postaven fant iz Kopra, ki ga od prej nisem poznala.

Kljub temu, da sem ves čas visela za vratom svojemu Alešu, me je Primorec pohujšljivo opazoval s fotelja, kamor se je udobno zavalil. Priznati moram, da sem kar nekajkrat pogledala tja, mu pomežiknila in nalašč obračala svojo zadnjico proti njemu. Kasneje sem pozabila nanj, saj sva se z Alešem pošteno zabavala v najini sobi. Ker sva bila edini pravi par, so nama dodelili malo več zasebnosti in dejansko sva jo zares dobro izkoristila. Opazovala sem ga, kako me požira z očmi, ko sem gola vstopila v sobo. "Si šla takšna iz kopalnice?!" se je čudil. "Sem, pa kaj potem?"

Zgrabil me je za boke in me potegnil k postelji. Pozorno si me je ogledoval, se s prsti sprehajal po mojem telesu in se končno ustavil pri pristriženem trikotničku. Z blazinicami prstov je šel preko rožnatih in rahlo navlaženih ustnic moje češpljice, ki ga je kar posesala v poljub. Ko je nanjo pritisnil svoje vrele ustnice, sem se z rokami naslonila na njegova ramena in se prepustila užitku, ki je preplavil moje telo. Bradavice na prsih so mi še močneje nabreknile, ritnici mi je potegnilo navznoter in prav tako trebuh, za katerim je ostala velika udrtina. Z iztegnjenim jezikom je prekril celotno češpljico in izzivalno, počasi potegnil preko nje. Čutila sem, kako mi z njegovim vrhom beza okoli ščegetavčka, me draži in še stopnjuje mojo že tako močno vzburjenost.

Prste sem mu zakopala v lase in začela krmiliti z njegovo glavo, tako kot mi je najbolj ugajalo. Podrla sem ga na hrbet in legla nanj tako, da je imel nad seboj vročo, razprto muco, jaz pa sem se namestila k njegovemu korenjaku. Ni ga bilo težko spraviti iz spodnjic, in ko sem ga videla stati tam pred menoj, me je popadla divja lakota. Objela sem ga s prsti in se z usti spustila po njem. Obdelovala sem mu občutljivo glavico, jo oblizovala in ljubkovala, njegov jezik pa je prav tako vse hitreje poplesoval med mojimi nogami. Zibala sem se v bokih in za trenutek me je prijelo, da bi mu s pohotno češpljo sedla na obraz, ter surovo poiskala svoj prvi vrhunec večera. Tega seveda nisem storila, sem se pa obrnila naokoli in neusmiljeno sedla na trdega tiča.

Vzelo mu je oči, ki so se obrnile navzgor, njegov dih je zastal in telo se mu je napelo kot struna. Šele ko sem se privzdignila, je znova zajel sapo, s prsti krepko zagrabil moji ritnici in me pospremil nazaj na svojega korenjaka. Ponosna na svoje lepe prsi sem mu jih nastavljala nad obraz, da so se zapeljivo pozibavale ter vsake toliko ujele kak vroč poljub. Jemala sem njegovega velikana vase, si ga lastila do zadnjega milimetra in tiho ječala nad njim. Dolgo mi je prihajalo, zelo dolgo, in bilo je kar prelepo, da bi se lahko ponovilo. Legla sem nanj, nato pa poleg njega in z roko pokrila utripajočega korenjaka. Oba sva bila zadihana, a še kako zadovoljna.

Noč je bila še dolga, zato sem vstala in se napotila proti kopalnici, da bi se osvežila. Kratka prha mi je dobro dela, nato pa sem sklenila vnovič naskočiti svojega ljubimca, ki je v postelji ležal pripravljen name. V tistem trenutku so se odprla vrata kopalnice, ki sem jih očitno pustila odklenjena, in med njimi se je prikazal lepi Koprčan. Sprva osupel, ker je naletel na mene povsem golo, potem pa se mi je opravičil in želel oditi. "Vedno odideš, ko naletiš na golo žensko?" sem ga podražila. Nasmehnil se je, vstopil in zaklenil za seboj. Njegove roke so v trenutku prekrile moje golo in pohotno telo, njegove hlače so v nekaj potezah končale na tleh, jaz pa s hrbtom naslonjena na hladne ploščice. Potem sem se prestavila do pralnega stroja, sedla nanj in se z nogami ovila okoli mišičastega lepotca, ki je s svojim junakom ravno krenil proti meni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.