Magazin > VIP
7652 ogledov

19-letni sin Davida Beckhama svetu predstavil svojo precej starejšo izbranko

cruz beckham, Jackie Aposte
1/2
Profimedia
Cruz Beckham je zaljubljen v Jackie Apostel.

Sin Davida in Victorie Beckham je pretekli konec tedna dvignil veliko prahu, saj se je v javnosti pokazal s svojo novo izbranko Jackie Apostel, ki je od njega starejša devet let. 

Nadobudni glasbenik 19-letni glasbenik je lepotico nemško-brazilskih korenin povabil na mamino modno revijo v Parizu. Z 28-letno pevko naj bi se Cruz videval od aprila. 

Jackie se je brazilski materi in nemškemu očetu rodila v Sao Paulu. Temnolaska je živela v Nemčiji in Braziliji in tekoče govori angleško, brazilsko in nemško. Od malih nog igra klavir, zanima jo tudi igralstvo, študirala pa je poezijo. Tako kot Cruzova mama Victoria je bila tudi Jackie članica dekliške skupine. S skupino Schutz sicer ni dosegla enake slave kot Spice Girls, ji je pa odprla pot do solo kariere.

Jackie je znana po priredbah, lotila se je tudi pesmi Billie Eilish Happier Than Ever. Cruz je pred časom priznal, da je bil zelo zaljubljen v Billie, preden je spoznal Jackie. Jackie se sedaj bolj kot petju posveča pisanju pesmi, kar je meda njena največja strast.

Kako na sinovo novo ljubezen gleda Victoria?

Victoria je jasno pokazala, kaj meni o sinovi novi zvezi, ko je objavila kolaž s svoje modne revije in delila fotografijo Cruza in Jackie. "Tako hvaležna sem za čudovito družino in prijatelje," je zapisala ob posnetkih. Victoria je Brazilki poleg tega poklonila obleko, ki stane 1200 evrov. "Najlepša modna revija in najlepša obleka. Čestitke Victoria Beckham," se je Jackie javno zahvalila Cruzovi mami. 

Brooklynova žena Nicola bi lahko bila na svojo "svakinjo" ljubosumna. Ona se namreč s svojo taščo ne razume najbolje, njun spor pa naj bi se začel še pred poroko, ko se Nicola ni odločila za poročno obleko, ki jo je oblikovala Victoria. Bojno sekiro naj bi dekleti medtem že zakopali.

Komentarjev 1