Magazin > VIP
32839 ogledov

23-letna tiktokerica poroda ni preživela, otrok je v komi

tati TikTok
Žalostno novico je s svetom delil njen partner.

"Sem bolj sproščena kot pred izpitom" in "Zelo se veselim rojstva in najinega sina" ... S takšnimi besedami je 23-letna Tati svojo nosečnost prek TikToka delila s svojimi sledilci.

Nemka je objavila celo posnetek, ki je nastal na poti v bolnišnico, kjer so v 41. tednu nosečnosti sprožili porod. To je bil njen zadnji posnetek. Tati je umrla med porodom, njen sin pa se še bori za življenje. Joshua je trenutno v umetni komi. Po treh dneh naj bi se počasi prebudil, še vedno pa ni jasno, ali je zaradi pomanjkanja kisika utrpel poškodbe.

Kot je razložil mož 23-letnice, nosečnost ni bila problematična. Družina sedaj na spletu zbira prostovoljne prispevke. "Po trenutnih podatkih Tati rojstva svojega sina v soboto, 6. julija 2024, ni preživela zaradi zelo redke in nepredvidljive embolije z amnijsko tekočino," je družina zapisala na strani za donacije. 

@thorty_bo Leider muss ich euch mitteilem das @🐙 tatiiiii ♬ Nie vergessen (feat. Joel Brandenstein) (Akustik Version) - Fuju

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.