Magazin > VIP
12127 ogledov

27-letnega zvezdnika h grobu nesli člani njegove skupine

shinee
1/4
Pevec je naredil samomor. Zakaj se je odločil za ta korak, je razložil v poslovilnem pismu, ki so ga objavili.

Pokopali so pevca skupine SHINee,  Kima Jong-hyuna, enega največjih zvezdnikov Južne Koreje. Na zadnjo pot ga je pospremilo več tisoč ljudi, njegovo krsto pa so nosili člani njegove skupine in tudi člani skupine Super Junior.

Pred krsto je hodila zvezdnikova sestra, ki je nosila njegovo fotografijo, za njo pa je korakal eden od pevcev SHINee, ki je držal znak "Kim Jong-hyun, vernik“.

Kim Jong-hyun si je sodil sam. Napisal je poslovilno pismo in ga poslal prijatelju ter ga prosil, naj ga objavi.

Bil je depresiven

Pevec je v pismu napisal, da je "zlomljen“ in da je izgubil boj proti depresiji. "Bil sem tako sam. Temu narediti konec, je težko, zato sem tudi živel tako dolgo. Prosim, recite, da sem opravil dobro delo,“ je napisal, na koncu pisma pa dodal: "Tako trdo ste delali, veliko ste prestali. Adijo.“ Slednje je bilo verjetno namenjeno članom skupine SHINee.

Kim Jong-hyun se je sicer preko SMS sporočila poslovil tudi od svoje sestre. "To je moje zadnje slovo. Prosim, pusti mi oditi in reci, da je bilo moje delo dobro.“

Poslovilno pismo mnogi razumejo kot kritiko zabavljaške industrije. Kot je znano, menedžment mladih južnokorejskim umetnikov nadzoruje vsak vidik njihovega življenja – od prehranjevanja, oblačil in celo uporabe telefona. Prepovedali so jim celo romantične zveze, da ne bi uničili njihovega brezhibnega imidža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.