Magazin > VIP
3521 ogledov

Akademija objavila pojasnilo, zakaj se niso poklonili Luku Perryju

Luke Perry Reuters
Ogorčenje po Oskarjih je bilo veliko.

Na podelitvi oskarjev se vsako leto s spominsko projekcijo poklonijo zvezdam, ki smo jih izgubili v preteklem letu. Ena odmevnejših smrti leta 2019 je bila zagotovo tudi smrt Luka Perryja, ki je s serijo Beverly Hills 90210 zaznamoval celo generacijo gledalcev. Nastopil je tudi v več zelo uspešnih filmih, med drugim tudi v Bilo je nekoč … v Hollywoodu, v filmu, ki je bil letos nominiran za oskarja.

Nejevolja, da se člani Akademije Luku z omembo v spominski projekciji niso poklonili, je bila razumljivo velika. Akademija je zato objavila pojasnilo. Povedali so, da vedno prejmejo ogromno prošenj in predlogov, koga vključiti v spominsko projekcijo, ki je časovno omejena. "Končno odločitev sprejme posebna komisija, ki predstavlja vse veje. Vsi predlogi so objavljeni na strani Oskar.com in bodo tam ostali vse leto. V galeriji na Oskar.com so omenjeni tudi Luke Perry, Cameron Boyce in Tim Conway.“
 

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.