Magazin > VIP
1533 ogledov

Albert in Charlene o svojem zakonu: "Nenehen boj"

princ albert, charlene Profimedia
Monaški knežji par dal intervju.

Monaški knez Albert in njegova soproga Charlene sta za Paris Match spregovorila o začetkih njune ljubezni. Par se je spoznal pred 24 leti, ko se je princesa udeležila plavalnega tekmovanja v Monaku. Albert, ki je velik športni navdušenec, ji je takrat izročil zlato medaljo za zmago na 200 metrov hrbtno. Knez pravi, da se tistega dne drug v drugega nista zaljubila, mu je bila pa 23-letna Južnoafričanka takoj všeč: "Zdela se mi je odlična plavalka in prijazna, nasmejana ter dostopna oseba," je povedal.

Njune poti pa se po podelitvi niso tako hitro razšle. "Imela sva se super. Ne vem, ali naj povem, ampak tisti večer sem jo spravil v težave, ker je nisem pravočasno spravil domov ..." je povedal knez, Charlene pa je dodala: "Ja, res je, da sem imela tisti večer nekaj težav, vsega pa ne bova razkrila."

Po tem prvem srečanju se nekaj let nista videla, a usoda ju je spet združila in šest let pozneje sta se skupaj udeležila zimskih olimpijskih iger v Torinu. Takrat je bilo vsem jasno, da je Albertovo srce oddano. Za Charlene je bil to še posebej "razburljiv trenutek": "Še nikoli nisem videla zimskih olimpijskih iger in le nekajkrat sneg. To izkušnjo deliti z novim partnerjem je bil neverjetno." Na vprašanje, s katerim športom bi Albert primerjal svoje zakonsko življenje, pa je princ odgovoril: "Morda s štafeto. [...] Nenehen boj in predvsem velika medsebojna podpora."

Zakonca sta v zadnjih letih veliko prestala. Že od poroke leta 2011 se soočata z govoricami, da je njun zakon v krizi. Takrat se je celo namigovalo, da je Charlene poskušala pobegniti iz kneževine ... Zlobni jeziki so dobili novo kost za glodanje leta 2021, ko je bila Charlene zaradi zdravstvenih težav ujeta v tujini. Kakor koli že, še vedno sta skupaj in upamo, da bo tako tudi ostalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.