Magazin > VIP
87 ogledov

Alenka Gotar je noseča!

alenka gotar, anže šuštar Osebni arhiv
Alenka Gotar je na Facebooku sporočila, da je v veselem pričakovanju.

"Dragi moji prijatelji... Ker je bilo v zadnjem času že kar preveč vprašanj, namigovanj in šušljanj v zvezi s tem, sva se odločila, da končno povem tudi na glas, ker resnica velja in je bolje, da izveste od mene, kot pa iz kakih nepreverjenih medijev. Ne morem in ne želim več skrivati: ja, res je! Težko priborjena ljubezen bo kar kmalu obrodila najlepši možni sad - novo življenje. Noseča sem! Že kar nekaj časa... Ni besed, ki bi opisale te občutke, vesela sem do neba in nazaj, moj mož Anže pa še bolj. Hvala vsem, ki se boste veselili z nama! Medije in neprijazne ljudi bi pa prosila, da iz spoštovanja do drobcenega bitjeca in njegovega mirnega razvoja spoštujete našo zasebnost in ne drezate v nas,“ je pevka sporočila preko Facebooka.

Alenka in pevec Anže Šuštar sta se poročila konec septembra. Zaradi starostne razlike, Alenka je od svojega moža starejša 17 let, jima mnogi sreče niso privoščili, med njimi sta bila tudi Anžetova starša. Tudi na njuni poroki bi skoraj prišlo do incidenta.

Paru čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.