Magazin > VIP
23065 ogledov

Aleš iz Biggest Loser izgubil 96 kilogramov

aleš hrvatin Osebni arhiv
Njegova preobrazba je neverjetna.

Aleš Hrvatin iz šova The Biggest Loser trenutno tehta 127 kilogramov, kar je 96 kilogramov manj kot na začetku prve sezone omenjenega šova. Nekdanji tekmovalec pa še ni prispel na cilj. "Moj cilj je tehtati 100 kilogramov," pravi simpatični temnolasec, ki skoraj vsak dan pridno trenira. 

aleš hrvatin | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Trikrat na teden treniram z osebno trenerko, trikrat na teden sam. Moj dan je zelo natrpan. Služba trening … Za drugo pa zmanjka časa," priznava Aleš, ki je za šport navdušil tudi svojo ženo, ki z njim sedaj hodi v fitnes. Doslej je izgubila že 25 kilogramov. Oba se držita strogega jedilnika, na katerem ne boste našli sladkarij, ampak le zdravo hrano in polnozrnata živila. "Nič ne pogrešam. Na to prehrano sem se navadil," še pravi naš sogovornik, ki novim kandidatom šova polaga na srce, da morajo motivacijo za hujšanje najti v sebi, sicer jim ne bo uspelo. "Videti so motivirani. Mislim, da bodo pridni."

aleš hrvatin | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Aleš sicer skupaj z Majo Cimermančič vodi skupino Aktiviraj se, ki ima na Facebooku že 2300 članov, ki hujšajo skupaj z nekdanjima tekmovalcema resničnostnega šova. Več o tem lahko najdeteTUKAJ.

Komentarjev 12
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 17:08 25.marec 2018.

    Kapo dol in kar tako naprej!

  • ales79 13:14 25.marec 2018.

    Lovebites, ti si verjetno popolen,brez napak in ne potrebuješ spodbude za nobeno stvar. Ocitno si tudi psiholog. Ampak rajši sem svinja,kot si rekel kot pa da nimam nobenga karatkterja in nisem človek. Uživaj v svojem lepem,urejenem življenju brez napak

  • Lovebites 12:21 25.marec 2018.

    Ne razumem...zdaj mu vsi cestitate in ga opogumljate.Kje ste bili prej in vsi njegovi bliznji in okolica,ko je zrl za tri ,da je pristal na 200kilah???A prej mu nihce ni znal/upal reci,hej decko,manj zri,debel si kot svinja?Priti na tako tezo ...prikaži več moras bit konkretno nor in obseden s hrano.In ja,krivi so vedno drugi in tragedije in bla bla..vsi imamo padce v zivljenju ,razocaranja in tragedije,pa se ne naziramo na 200 kil.Sibek karakter.Problemi se ne resujejo s hrano,ampak z glavo.