Magazin > VIP
8948 ogledov

Aleš (Poroka na 1. pogled) o tragediji: "Več let se nisem pobral"

Anni je zaupal svojo veliko bolečino.

Kot smo že pisali, so Planetovi ljubezenski strokovnjaki Alešu po fiasku z Jasmino poiskali novo ženo. Z Anno se, vsaj tako kaže, odlično razume in ji zaupa. Spregovorila sta tudi o veliki izgubi, ki je pred nekaj leti zadela njegovo družino. "Pred 13 leti sem izgubil očeta. Imel je raka. Bil je moj idol. Ta izguba me je zelo zaznamovala. Čez noč sem moral odrasti. Več let se nisem pobral. Na začetku je bilo zelo težko. Rad grem na njegov grob, prižgem svečko, se pogovoriva, mu zavrtim glasbo. Bil je velik privrženec Hajduka. Šel sem naprej. S tem je treba živeti," je povedal in dodal, da je bil tudi v ljubezni zelo razočaran. "Imel sem nekaj zvez. Najdaljša je trajala 6 let. Nato ni bilo več strasti,energije, vibracij in komunikacije."

Anni je bilo všeč, da se Aleš ob njej počuti tako varnega, da ji je zaupal svojo bolečino. Svojemu soprogu je povedala, da je njegov oče zagotovo ponosen nanj, kar se je Aleša močno dotaknilo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.