Magazin > VIP
12345 ogledov

Ana Dolinar med nenavadnim porodom doživela to ...

ana dolinar mediaspeed
Bi si upali?

Igralka Ana Dolinar je v nedeljo pozdravila rojstvo svojega tretjega otroka, sina Luna. "Tega malega angela smo na svet spravili na nevihtno nedeljsko noč. Bil je prelep in blažen porod na našem domu. Rojen je bil v prisotnosti obeh sester, očeta, naše neverjetne babice in doule. Nikoli ne bom pozabila, koliko ljubezni in podpore sem čutila med porodom. Ni besed, da bi opisala, kaj ste mi dali tisto noč, ko sem vstopila v tako svet in ranljiv prostor. Rodila sem ob svojem času in kraju, ob ljudeh, ki so zaupali mojemu procesu. Rezultat je bila transformativna izkušnja. Tisto noč se je rodil moj sin, vendar tudi nova ženska. Moj mali dragi Lun, končno si me našel, za vedno sem spremenjena. Tako smo zaljubljeni in srečni kot smo lahko. Življenje je neverjetno dobro," je zapisala na Instagramu in objavila prelepo fotografijo malega Luna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We welcomed this little angel Earth side on a stormy Saturday night. It was a beautiful and blissful birth at our home. He was born with both of his sisters present, his father, our incredible midwife and doula. I will never forget how supported and loved I was in my birth. There’s no words to describe what you all gave me that night while I entered such a sacred and vulnerable space. I birthed on my terms, on my time in my space with people who trusted my process. The result was a transforming experience. My sun was born that night but so was a new woman. My little darling Lun, you had finally found me and forever, I am changed.❤️ We are so in love and happy as can be. Life is unbelievably good. 🙏🏼

A post shared by Ana Dolinar Horvat (@anadolinarhorvat) on

Ana in njen mož Sebastijan Horvat imata že hčerko Ronjo in Nano Amo, ki sta jo leta 2015 posvojila v Gani. Za Ano pa je tudi grenka izkušnja, ko je pred leti svojo drugo nosečnost morala nepričakovano prekiniti. 

Veselo novico sporočil tudi David Urankar

Ta teden pa je očka že drugič postal tudi priljubljeni voditelj oddaje Dobro jutro na TV Slovenija David Urankar. Z ženo Ajdo sta se razveselila svojega drugega sina Nelsa in fotografijo že objavila na Instagramu. "Takooo srečen," je na Instagramu zapisal David, njegova žena pa dodala: "Jaaa, dobrodošel na svet, Nels Urankar. Besede ne morejo opisati, kako zelo te imamo radi. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sooooooooooooooooo happy ❤️

A post shared by David Urankar (@david.urankar) on

Komentarjev 6
Sorodne novice