Magazin > VIP
15836 ogledov

Ana Dolinar o domnevnih ljubimcih

Ana Dolinar in Sebastijan Horvat mediaspeed
Lepa igralka Ana Dolinar naj ne bi skrivala svojih morebitnih izletov izven zakonske spalnice.

Spletni portal odkrito.si piše o skokih čez plot igralke Ane Dolinar. Omenjajo, da je Ano že dvakrat zaneslo izven zakonskih meja. Prvič naj bi se zapletla z enim izmed snemalcev priljubljene serije Ena žlahtna štorija, pred kratkim pa naj bi ji srce hitreje razbijalo ob glasbeniku, ki izhaja iz znane igralske družine. Za vse to naj bi igralkin mož Sebastijan vedel, a ji tudi dopuščal tovrstno svobodo. 

Igralko smo poklicali in jo vprašali o njenem zakonskem in ljubezenskem življenju, a je bila v svoji izjavi precej skopa: "Nisem vedela za ta članek, niti me nihče ni poklical za izjavo. To so stvari, ki se drugih ne tičejo in tega res ne bom komentirala."

Komentarjev 6
  • smejka 10:01 01.februar 2018.

    Drži, naj se vsak briga zase.A to velja tudizame in vas, g.Lovebites.Če vas ne bi zanimalo, ne bi brali.Zakaj vam pa pa avtorica gre tako na živce,je pa že druga zgodba.Morda zanimiva celo za nas. (Pa ne se jezit- ampak ...prikaži več res ni potrebno udrihat anonimno po nekom, ko lahko mirno, z enim klikom zamenjate vsebino.)

  • Lovebites 07:41 01.februar 2018.

    Ze ko vidim inicialke avtorja tega zmazka,me nekam pritisne.Daj ubadaj se s svojim lajfom,poglej,s kom se dajejo dol tvoji hebaci,wanna be novinarka.Pizda,a nizje se lahko gres,kaj te pa briga,kdo se s kom daje dol.Brigaj se za svoj sex lajf,ce ga imas.

Sorodne novice