Magazin > VIP
26189 ogledov

Ana iz Sanjskega moškega: "Po tem dogodku sem doživljala najtežje trenutke življenja"

ana pusovnik Osebni arhiv
Lepotica pravi, da so jo obsojali celo takrat, ko ji je bilo najtežje.

ana pusovnik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Ana Pusovnik je v šovu Sanjski moški že prvi dan dvignila veliko prahu, in sicer z lepo čipkasto obleko, skozi katero se je videlo spodnje perilo. Gregorju Čeglaju se je takoj vtisnila v spomin, a lepotec ni bil prepričan, ali je v šov prišla po njegovo srce ali le pozornost.

Ana ga je na zadnji podelitvi vrtnic potegnila na samo in mu razložila, da je že pred vstopom v šov dosegla, kar je hotela, in da bi si želela, da je ljudje ne bi sodili po njenem videzu. Zagotovila mu je, da so njeni nameni čisti.

"Seveda me ljudje obsojajo na podlagi videza in tega, kar počnem. Mislijo, da sem nekomunikativna, vzvišena in da ne znam imeti rada. Ampak jaz še vedno verjamem v ljubezen, da me bo nekdo imel rad in me sprejel točno takšno, kot sem. Kdor me bo želel spoznati in komur bom jaz dovolila, da me spozna, bo vedel, kdo v resnici sem in kaj vse sem preživela. Komentarjev ne jemljem osebno,“ je Ana povedala za naš medij.

Da je resno dekle, ki si želi zveze, je zagotovila tudi Gregorjevi prijateljici Tjaši, ki je bila nekaj časa z dekleti. Njej je celo zaupala, da je doživela že dva splava.

Za Žurnal24 je temnolaska razkrila še nekaj več podrobnosti. "Takrat sem bila v zvezi že dve leti in načrtovala sva družino, a v daljni prihodnosti, tako da se je zgodilo nenačrtovano. Obakrat sem doživela spontani splav. V 10. tednu sem začela krvaveti in ultrazvok je razkril slabo novico. Takrat se mi je podrl svet. Po tem nesrečnem dogodku sem doživljala najtežje trenutke svojega življenja. V tistem času sem želela mir, čas zase in podporo partnerja. Vsaka ženska pa tako izkušnjo doživlja drugače. Zase vem, da sem od takrat druga oseba ... Sledim svojim sanjam, se prepuščam toku in se ne obremenjujem s komentarji ljudi, ki mi ne pomenijo nič. Verjeli ali ne, tudi v tako težkih trenutkih ljudje najdejo mesto za obsojanje.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.