Magazin > VIP
4958 ogledov

Ana Maria Mitić sedaj le razkrila razlog za razhod s partnerjem

ana maria mitić Planet TV
Ana Maria Mitić o tej temi ne molči več.

Aprila lani se je razvedelo, da se je naša komičarka, igralka in voditeljica Ana Maria Mitić razšla z dolgoletnim partnerjem Luko Kozamernikom, s katerim ima sina Leva. Par sta bila sedem let. 

Konca zveze Ana Maria na začetku ni komentirala, po prvem predizboru Festivala slovenskega šansona 2023 pa je bila javnost za kanček pametnejša. Mitićeva se je tam namreč predstavila s svojo avtorsko pesmijo in se uvrstila v finale festivala. V skladbi je razkrila, kako se je počutila ob razhodu.  "Moji ljubi sosedje niso slišali joka noči", "Ne vedo, da včeraj si odnesel vse svoje stvari", "Konec bedne je scene, a vseeno prekleto boli", je med drugim zapela priljubljena komičarka. V pesmi sicer tudi pravi, da ji je življenje razpadlo ...

V tokratni epizodi priljubljene oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem pa je bila Ana Maria bolj konkretna. Kot kaže, si je njen nekdanji partner želel, da bi se Ana Maria bolj kot karieri posvetila domu.

"Jaz imam res rada ta dom. Ampak žal, ne samo to. Nisem popolna žena, ki bi bila samo doma, ker vem, kako izgleda svet in rada tam nekaj tudi naredim," je povedala Ana Maria, ki se ne vidi le v vlogi žene, mame in gospodinje, ampak želi raziskati svet. "Če mi to hočeš vzeti, si me ubil," je izpostavila. Godler jo je nato vprašal, ali jo je že kdo poskušal omejevati. "Ja. To je razlog moje… (ločitve). Bila sem zvezana, pa sem sedaj razvezana. Samo to," je priznala. 

Veliko raje kot o koncu zveze pa je Ana Maria govorila o svoji telesni preobrazbi. Junija 2020 je sledilkam razkrila, kako ji je po porodu uspelo sklestiti kilograme.

 "Prvič: Hormoni. Dojenje (prvič v življenju so šle kalorije v minus) . Srečnica, vem. Dobra novica? Da to ni vse. Drugič: 10.000 korakov na dan. Vsaj. Tudi tukaj je dete pomagalo (sinko zlati sinko ljubi ga majka), saj ni ravno veliko spal, razen v premikajočem se vozičku. To me je prignalo do kilometrskih sprehodov vsak dan, v vsakem vremenu. Ker Bog ve, vse za dober dojenčkov spanec - in mamičino kavico v miru. Tretjič: Pametna vadba. Bolečine v hrbtu, vratu in drevenenje rok od silnega prenašanja čedalje težjega otroka so me primorale k temu, da sem enkrat na teden uro svojega življenja posvetila bodisi jogi, bodisi pilatesu, še najraje pa gyrotonic vadbi, ki me je navdušila, ker združuje vse našteto," je zapisala. To pa še ni bilo vse ...

"Četrtič: Clean eating. Brez procesiranih salamic in približkov siru, brez čipsov z okusi in brez čokolade. Kaaj?!? Jap, temu sem se uspela odreči, a le, ker naj bi spodbujalo krče pri dojenčku. Petič: Zgodnje vstajanje. Odkar so spalni ritmi mojega otroka kolikor toliko zanesljivi, se več kot z veseljem zbudim pred vsemi ostalimi in si namenim VSAJ eno minuto za meditacijo, ponavljam pozitivne afirmacije, ki mi pomagajo nastaviti zlate temelje za super dan," je še dodala. 

Komentarjev 2
  • Ender3 09:54 28.oktober 2024.

    S čim se avtor ukvarja ? Išče razvezane pare med znanimi slovenci. Neprecenljivo !

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:35 28.oktober 2024.

    Nobeden ne zdrži 2000 besed na minuto