Magazin > VIP
15922 ogledov

Ana Pusovnik: "Vsak razhod je boleč"

ana pusovnik POP TV
Lepotica razkrila, kako je pozdravila zlomljeno srce.

Ana Pusovnik, znana iz šova Sanjski moški, je na Instagramu odgovarjala na vprašanja sledilk. Ena je lepotico vprašala, kako najlažje preboleti boleč razhod.

"Vsak razhod je boleč. Naučila sem se, kako se spopadati z bolečino. Meni osebno je pomagalo jokati. Biti sama prvi dan. Prekiniti vse stike (to je najtežje), pošlješ ga, veš kam … In potem si rečem: 'Jokaš, ker je tako prav. Prvič, zadnjič in nikoli več. Dam vse iz sebe, jezo, žalost. Ko se pomirim, ne potočim nobene solze več in to si obljubim. Sama sebi. Če se gledaš v ogledalo in si to poveš, je še bolje. Nato pa se osredotoči nase. Uživaj, druži se, nakupovanje, kavice … Bodi v družbi. Zamoti se, delaj nekaj, kar te veseli. Pojdi k frizerju, pa četudi le na fen pričesko,“ je o svojem receptu za celjenje ran povedala Ana.

Komentarjev 3
  • James_Albertson 15:04 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar lopov
    lopov 09:05 15.december 2021.

    Boleče ko nič ne delaš pa samo trošiš in ti nekdo zapre pipico al ti spremeni pin

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:22 15.december 2021.

    Ja, vsakič potrebuje en teden, da se nauči novo PIN kodo... Sponzorićna.