Magazin > VIP
4254 ogledov

Ana Tavčar s še bolj razgaljeno fotografijo, je za tem skrita agenda?

Ana Tavčar instagram
Priljubljena voditeljica TV Slovenija skrbi za še bolj vroče poletje …

Oboževalci priljubljene voditeljice Ane Tavčar so letošnje poletje res prišli na svoj račun. Prelestna voditeljica na Instagramu namreč redno objavlja čutne fotografije v kopalkah. Danes je razveselila z mokro fotografijo s počitnic. Je za tem morda skrita agenda? Ana namreč velja za samsko in verjamemo, da z objavo tako vročih fotografij zanimanje zanjo le še raste. 

Ana Tavčar | Avtor: Instagram Instagram

Ano, za katero mnogi upajo, da je še samska, smo pred časom vprašali, kako skrbi za svoje telo in katerih načel se drži. "V zadnjem času stavim na jogo. To je edina vadba, s katero se ukvarjam, in četudi se zdi, da gre bolj za sproščanje, je joga za mišice in telo kar precej zahtevna. Zdi se mi, da lepo vpliva na držo, postavo in formira telo. Poleg tega obožujem sprehode, največkrat po naši lepi obali, nad Strunjanom v vetru ali v kraškem gozdu; s kolesom po Parenzani na sladoled in nazaj," nam je zaupala in dodala, da verjame v preprostost. "Taoisti učijo, da so najbolj preproste (npr. dihalne) vaje najbolj učinkovite. Sprehod? Menda je čisto navadna hoja izjemno dobra za vse notranje organe, sprošča endorfine, izboljša krvni obtok in verjetno še marsikaj."

Ana tudi pravi, da v njenem domu ni prepovedanih živil. "Zdrav slog življenja, dobra kakovostna hrana, ki vključuje res vse, ni prepovedanih živil. Posebej ljuba mi je mediteranska prehrana in spomnim se zdravnika iz jutranjega programa, ki je razlagal, da je ta način prehranjevanja dokazano najbolj zdrav in učinkovit. In še eno načelo: ljubezen. Ljubeče misli, ljubeč odnos do telesa, do sebe in drugih."

Voditeljica je sicer ženska mnogih talentov. Leta 2021 je presenetila s svojo avtorsko pesmijo Ženska, za katero je napisala celo glasbo. Doktorica germanistike ni le nadarjena voditeljica in pevka, ampak tudi predana mamica dveh sinov. Leta 2012 se je z zdaj že bivšim soprogom, Igorjem Pirkovičem, razveselila sina Gabra, leta 2016 pa še Tima.  Lepotica s svojimi sledilci rada deli trenutke iz svoje zasebnosti, otroka pa skriva.

Ana pa ni edina, ki z zapeljivimi fotografijami dviguje že tako visoke temperature. Svoje izklesano telo je na ogled postavila tudi pevka Natalija Verboten, ki z družino že tradicionalno uživa na Pagu, v priljubljenem kampu Straško. 

Komentarjev 2
  • Orto 11:52 17.julij 2024.

    Tik tak, tik tak...čas neusmiljeno teče

  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 11:20 17.julij 2024.

    Še malo, pa bo kipnila...

Sorodne novice