Magazin > VIP
26 ogledov

Anastacia je lagala

Pevka je kljub svetovnemu uspehu prav na področju glasbe priznala, da ni ljubite Žurnal24 main
Pevka Anastacia je naposled le priznala, da je lagala. O čem? O tistem, kar mnoge ženske raje skrijejo. Svojih letih.

Poroka s telesnim stražarjem Waynom Newtonom je pevko spremenila. Tako zelo, da se je odločila razkriti svoja prava leta. Odkar se je začela pojavljati v medijih, se je svetlolasa pevka predstavljala za pet let mlajšo, kot je v resnici. A temu je naredila konec. Naglas in z dvignjeno glavo priznava, da jih bo 17. septembra upihnila okroglih 40.

Ko je zbolela za rakom dojk, je bila v resnici stara 35 in ne 31. "Takrat mi je bilo vseeno, saj so bili ljudje prepričani, da mladi ne morejo zboleti za rakom. Veliko mladih žensk mi je o tem pisalo in čutila sem, da moram biti njihov glas," meni Anastacia. Po ozdravitvi je poskušala popraviti "napako“ o svojih letih. "Govorila sem, da sem v tridesetih, vendar je vse skupaj postalo nerodno, saj so se ljudje začeli spraševati, kaj skrivam. Presrečna sem, da lahko končno povem, da jih imam 40."

Botoks? Da, prosim.
Če se je sprijaznila z letnico, pa se nikakor ne more sprijazniti z gubicami na obrazu. Pevka je ena tistih, ki se ne boji priznati, da svoj dober videz dolguje lepotni kirurgiji. "Če se nekdo zaradi botoksa in vsadkov počuti bolje, naj si priskrbi dobrega zdravnika," svetuje pevka, ki si je pred šestimi meseci privoščila terapijo z botoksom. "Z laserjem so mi odstranili pege z obraza, ker naredijo človeka starejšega."

Anastacia je srečna v zakonu s svojim nekdanjim telesnim stražarjem. © AFP

 
Zakon jo je spremenil
"Zakon ima pozitiven učinek na vse," je prepričana pevka. Navdušena je nad tem, kako mož skrbi zanjo in kako dober oče je svojima dvema sinovoma iz prejšnjega razmerja.  Anastacia priznava, da Wayna na začetku sploh ni marala. Razmišljala je celo o tem, da bi ga odpustila, saj se ji je zdelo, da ne potrebuje telesnega stražarja, ki je pred njo skrbel za divi, kot sta Madonna in Mariah Carey. "Nikoli nisem o Waynu razmišljala romantično. Kot prvo, delal je zame. To pri meni ne gre. Na začetku je bil še v razmerju z materjo svojih dveh sinov, ki sta danes stara 12 in 5 let.“

Kljub temu pa sta postala par in le šest mesecev zatem jo je Wayne zaprosil. "Bližal se je moj rojstni dan v septembru in obnašal se je malo čudno," z nasmehom pove. "Nato je rekel: 'Mi daš dolar?'. Vzela sem torbico in v njej našla majhno škatlico. Odvila sem jo in v njej je bil čudovit prstan. Pogledal me je in dejal: 'Bi se poročila z mano?'" Lani aprila sta dahnila usodni da na plaži v Mehiki.

Kaj pa naraščaj?
"Ne. Rada imam otroke in v različnih obdobjih življenja sem želela imeti otroka, a zdaj je moje življenje polno," zatrjuje pevka. Ko sta se poročila, sta se z Waynom odločila, da otrok ne bosta imela. Si bo premislila? "Ne, stojim za svojimi odločitvami," je odvrnila Anastacia, ki se zadnje čase počuti, kot da ima v življenju vse.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.