Magazin > VIP
2905 ogledov

Andreja Leški ne navdušuje le v kimonu, ampak tudi v bikinkah

andreja leški Profimedia
27-letna Koprčanka se je včeraj vpisala v olimpijske anale.

"Neverjetno, to je pravljica. Presrečna sem, že v dvorani nisem vedela, kam se obrniti in s kom to proslaviti. Od veselja me razganja," je takoj po zmagi povedala judoistka Andreja Leški, ki poudarja, da so za uspeh potrebne tri stvari: predanost, velika želja in zaupanje vase. Včeraj je v dvorano prišla samozavestno in v kategoriji do 63 kilogramov dokazala, da slovenske judoistke spadajo na sam vrh.

Andreja ima poleg juda vsaj še eno veliko ljubezen. Kot lahko opazimo iz njenih objav na družbenih omrežjih, Koprčanka obožuje jeklene konjičke. Na enem posnetku sedi na suzukiju SV650. Fotografijo je opremila z oznako #odvisnicaodhitrosti.

Andreja pa očitno ni rada le v kimonu. Kaj skriva pod športno opremo, naša prvakinja tudi kdaj pa kdaj pokaže ... Na Instagramu je objavila nekaj počitniških fotografij s plaže, na katerih nosi bikinke. Kot boste videli, je njeno izklesano telo res zavidanja vredno. 

Komentarjev 3
  • Pepe007 08:35 31.julij 2024.

    Bravo, dosegla je maksimum v svojem športu. Mogoče bi bilo bolje, da ne bi objavili slik v bikinkah, ker bodo komentatorji kot je v navadi, žaljivi.

  • Pierre 07:53 31.julij 2024.

    Arnold Švarceneger is back....