Magazin > VIP
8866 ogledov

Aneta iz Kmetije: Mamine besede jo še vedno zelo bolijo

aneta POP TV
Aneta bi rada iz maminih ust vsaj enkrat slišala, da je ponosna nanjo.

Da se Aneta s svojo mamo, ki jo je vzgajala sama, saj je njen oče umrl, ko je bila še otrok, ne razume najbolje, je tekmovalka Kmetije v šovu razkrila pred kratkim, ko je izjavila, da je šele pred kratkim izvedela za družinsko skrivnost, ki jo je mama pred njo skrivala 30 let.

Sedaj je tekmovalka zanjo posnela ganljivo sporočilo, v katerem jo prosi, naj bo ponosna nanjo. "Rada bi še mami sporočila, če slučajno to gleda, naj bo ponosna name. Celo življenje mi govori, da iz mene ne bo nikoli. Upam, da bo dojela, da nisem kriva za njene tegobe, da sem le otrok, za katerega se je ona odločila. Ona me je rodila. Še enkrat se ji opravičujem, če se jim zaradi tega uničila življenje. Mislim pa, da je to edina stvar v življenju, ki je ne moreš izbirati. Nekomu si dan, nekomu si poslan. Upam, da me bo nekoč sprejela takšno, kot sem, in da bo ponosna name. Ne pa da bo vedno govorila, da se me sramuje in da sem najhujši otrok,“ je povedala tekmovalka.

Komentarjev 1
  • Avatar ecipeci
    ecipeci 15:28 22.oktober 2018.

    Da sem jaz tvoja mama, bi se te po tem, ko bi me javno vlacila po zobeh - odpovedala ... Ves dolocene stvari naj ostanejo v druzini, saj nisi neka slavna glumica o kateri je treba vedeti vse. Za mene ...prikaži več si zelo slaba oseba, obsojas mamo, sama pa pustila dva otroka,da si se sla tolazit v show.