Magazin > VIP
18816 ogledov

Aneta (Kmetija) znorela, Karin: "Kaj me boš? Udarila?"

karin, aneta, kmetija 2022 Voyo
Med Aneto in Karin pošteno počilo.

Nekdaj zaveznici, sedaj sovražnici? Aneta in Karin sta v šov Kmetija vstopili kot izzivalki, tako kot tudi Tom in Aljaž. Četverica se je zmenila, da si bo pomagala do finala, a odnosi so se skrhali. Najprej med Tomom in Karin sedaj pa še med Aneto in Karin.

Vse se je začelo s pogovorom o Maji, ki za seboj ni pomila posode. Karin se o njej ni hotela več pogovarjati in je temo obrnila. Aneto je spomnila, da je nekoga poslala v spalnico, naj jo zbudi, češ da čaka delo, nato pa jo je sarkastično spraševala, ali se je naspala. "Zato zvečer nisem jedla, ker se ves čas govori, da brez dela ni jela," je Karin še dodala. Aneta pravi, da je ni želela "prcati" in da je situacijo narobe razumela. "Ti si name jezna, ker nismo sledili tvoji taktiki," ji je zabrusila Aneta, Karin pa meni, da je jezna, ker se druži z Danijelo

Ko je Karin iskala kruh, pa je počilo. Svetlolaska je druščino vprašala, kdo je skril kruh, kar je Aneti dvignilo pokrov. V krožnike je od jeze vrgla pribor in odvihrala. "Kaj me boš? Udarila?" jo je vprašala Karin, na kar ji je Aneta odgovorila: "Nisi vredna, zgoni se." "Saj se lahko ti tudi. Ti se že," ji ni ostala dolžna Karin. "To je moj problem, če se jaz gonim, jaz nimam šefa," pa je dejala Aneta.

Posnetek spora in kaj se je nato zgodilo, lahko vidite TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Ender3 13:42 15.november 2022.

    In to naj narod gleda in potem še, bere. Bizarno !

  • leonardo 12:34 15.november 2022.

    Na morju sem bil takorekoč ( zaradi preglasovanja žensk) primoran, da sem gledeal ta dr... Oprostite, ampak, če bi kmetje delali tako kot sem videl dve, tri epizode,bi svet propadel. Saj ni drugega kot en velik prepir, opravljanje in škodoželnosti.. In to narod gleda?