Magazin > VIP
57 ogledov

"Angelčki" izbrali najbolj seksi zvezdnice

Victorijini angelčki
1/9
Youtube
Seksi lepotice modne hiše Victoria's Secret so sestavile seznam najbolj vročih hollywoodskih zvezdnic leta 2012. Poglejte si, katere slavne estradnice so jih prepričale s svojo seksapilnostjo.

Kaj je seksi? S tem vprašanjem so se ukvarjali slavni Victorijini angelčki, ki so letos že sedmič pripravili lestvico najbolj seksi zvezdnic v Hollywoodu.

Seksi manekenke so za najbolj seksapilno igralko okronale novopečeno mamico Charlize Theron. Najbolj vroča mama leta je postala pevka Beyonce, medtem ko so njeno kolegico Britney Spears izbrale za najbolj seksi pevko. Lastnica najbolj seksi nog je po njihovem mnenju Stacy Kiebler, dekle Georgea Clooneyja, za najbolj zapeljivo tujo zvezdnico pa so razglasile Diane Kruger. Igralka Jessica Chastain ima po njihovem izboru najbolj seksi nasmeh, medtem ko najboljši smisel za humor izraža Emma Stone. Najlepše oči krasijo Jennifer Lawrence, najbolj seksi ustnice pa ima Amanda Seyfried. Z najbolj seksi teleščkom se lahko pohvali AnnaLynne McCord, medtem ko je priznanje za najbolj vroči poletni stil pripadlo igralki Blake Lively. Med ostalimi najbolj seksi zvezdnicami so se znašle še: Amber Heard, Ashley Benson, Olivia Wilde, Elin Kling, Kristen Bell in Elizabeth Olsen.

Se strinjate z njihovim izborom?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.