Magazin > VIP
16085 ogledov

Angelina Jolie spet ponižala Jennifer Aniston

angelina jolie Profimedias
Igralki verjetno nikoli ne bosta prijateljici.

Angelina Jolie se je bila dvanajst let pripravljena z Jennifer Aniston srečati in pogovoriti, a Jen o tem ni hotela slišati besede. Razumljivo. Angie ji je namreč speljala moža Brada Pitta, kar prevarana ženska ne more tako hitro pozabiti.

Sedaj, ko se je končal tudi njen drugi zakon, pa je bila Jennifer tista, ki je Angelini ponudila oljčno vejico. Igralka naj bi Joliejevo povabila na večerjo, a je Angie njeno ponudbo zavrnila, češ da ji ni dolžna opravičila. "Jen je sklenila, da je sedaj napočil čas, da preteklost pusti za seboj. Sedaj, ko je njenega zakona z Justinom konec, si želi novih začetkov. Noče starih zamer, tudi takih ne, ki jih goji do Brada in Angeline,“ je InTouch povedal vir.

Jennifer je bila nad košarico presenečena, njen prijatelj pa je vesel, da do srečanja ne bo prišlo. "To bi bila zares nerodna situacija. Angelina ji verjetno tudi po tolikih letih ne bi upala pogledati v oči. Pogovor bi bil banalen,“ je prepričan.

Angelina naj bi bila sicer jezna, ker se Brad sedaj spet videva z nekdanjo ženo.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.