Magazin > VIP
47 ogledov

Angelinine čičke čačke

Angelina Jolie Žurnal24 main
Vsi vemo, da ima Angelina Jolie rada tetovaže. Vendar pa so nekatere na prvi pogled videti kot navadne čičke čačke, se vam ne zdi?

Slavna igralka Angelina Jolie ima posebno ljubezen do tetovaž. Na svojem telesu jih ima ogromno in čeprav so nekatere na prvi pogled videti kot navadne čičke čačke, ima dejansko vsaka od njih svoj poseben pomen.

Na predstavitvi filma The Tree Of Life (Drevo življenja) na canskem filmskem festivalu je ob dvigu roke pokazala dve izmed njih, in sicer ima na svoji levi podlahti tetovirano rimsko številko 13, ki si jo je dala narediti kot znak, da ni vraževerna. Kasneje je številki dodala V MCMXL – 13. maj 1940 –, ki predstavlja datum, ko je imel Winston Churchill svoj slavni govor, v katerem je rekel: "Ne morem vam ponuditi ničesar razen krvi, muk, solz in potu."

Simbolna tetovaža na njenem zapestju pa predstavlja črko h, ki naj bi jo, odvisno od virov, spominjala na bivšega fanta Timothyja Huttona ali njenega brata Jamesa Havena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.