Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Angelino toži hrvaški novinar

Angelina Jolie je pred časom obisk na Brionih obljubila Radetu Šerbedžiji, ki ta Žurnal24 main
Hrvaški novinar Josip J. Knežević toži Angelino Jolie.

James J. Braddock (Josip J. Knežević) trdi, da je leta 2007 napisal knjigo Zlomiti dušo, na podlagi katere je hollywoodska lepotica posnela film V deželi krvi in medu. Joliejeva, ki je film režirala, je zatrdila, da je scenarij, ki govori o ljubezenski zgodbi med Srbom in Bošnjakinjo, napisala sama. Temu Hrvat nasprotuje. V dokumentih, ki so bili že vloženi na sodišču, piše: "Glavni lik knjige je žrtev večkratnih napadov in posilstev vojakov in oficirjev. Poleg tega je morala ujetnica kot služabnica delati na sedežu kampa, kar je bilo dodeljeno le peščici ujetim. Tudi glavna junakinja filma je bila žrtev posilstev in je morala delati kot služabnica."

Knežević je razložil, da njegova knjiga govori o tragični usodi Bošnjakinje, ki je v srbskih kampih doživela pravi pekel. Izgubila je 13-letno hčer in se zaljubila v edinega vojaka, ki je ni posilil. Avtor je že pred časom povedal, da je z zvezdnico poskušal stopiti v stik, da bi ji pomagal razviti zgodbo, a ga je zavrnila. Takrat je tudi napovedal, da bo najel odvetnika in igralki "zagrenil življenje". Knežević zdaj zahteva sojenje in odškodnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.