Magazin > VIP
2898 ogledov

Anja Širovnik in Kaja Casar: Prej kot rit in srajca, zdaj pa ...

anja širovnik, kaja casar Instagram
Skupaj sta šli živet v tujino, sedaj pa sta se druga od druge oddaljili.

Anjo Širovnik in Kajo Casar je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, v katerem sta se potegovali za srce Gregorja Čeglaja. Anja je dobila celo zadnjo vrtnico, a njuna zveza se je takoj po koncu snemanja končala.

Lepotica v šovu ni našla partnerja, je pa naša dobro prijateljico, s katero se je celo preselila na Tenerife. Lepotici sta si tam ustvarili dom, Anja pa je našla celo ljubezen. Pred časom je objavila nekaj intimnih trenutkov s svojim partnerjem. 

Kdor dekleti spremlja na družbenih omrežjih, je verjetno opazil, da ne objavljata več skupnih fotografij, in to že dalj časa. Anja je v podkastu z Davidom Milosavljevićem sedaj spregovorila o tem, kaj se med njima dogaja.

"S Kajo sva se oddaljili. Po mojem je kar očitno, da se ne druživa več. Nisva pa skregani, samo oddaljili sva se," je povedala, na vprašanje, ali se je kaj zgodilo, pa je odgovorila: "Nič dramatičnega. Zgodilo se je življenje, ona ima svojo družbo, jaz imam svojo družbo."

Anja še pravi, da se pozna, da se nista poznali že od prej, ampak ju je združil šov. "Na začetku se družiš zaradi nekih skupnih interesov, nato pa vidiš, da to ni to, in gre vsak svojo pot," je še dejala in dodala, da med njima ni bilo hude krvi. Kdaj pa kdaj se še vedno dobita in si prineseta stvari iz Slovenije. "Ampak res ni več tako, kot je bilo," je priznala. 

Isto zgodbo je za Žurnal24 povedala Kaja. Poudarila je, da nista sprti, druga od druge pa sta se po njenem mnenju oddaljili, ker imata različen življenjski stil, razlikujeta pa se tudi značajsko. "Po nekje enem letu življenja v tujini sva se preselili. Jaz sem šla živet bližje šoli za deskarje na valovih, v kateri tudi delam. Tukaj je tudi moja družba. Anja pa se je s fantom preselila v mesto, ki je od mene oddaljeno nekje 25 minut vožnje z avtom. Ker se najina življenjska stila razlikujeta in sva si tudi karakterno različni, sva izgubili stik, še vedno greva kdaj na pijačo, ni pa več toliko skupnih točk," je še dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.