Magazin > VIP
182402 ogledov

Anje Ramšak še vedno ni nazaj, to je sedaj sporočila

anja ramšak Instagram
Septembra so okoli njene odsotnosti krožile grde govorice, med drugim tudi to, da je izgubila službo.

Ker je poslušalci Radia 1 en mesec niso slišali, so o Anji Ramšak začele krožiti govorice, na katere se je moral naš priljubljeni radijski glas odzvati.

Konec decembra je razložila, da se ne zdravi, in da je niso odpustili, je pa zaprosila za daljši dopust. 
"Na podaljšanem dopustu ne potujem po svetu in ne pijem mojita na peščenih plažah, ampak si preprosto nabiram moči in si jemljem čas zase. Mogoče si kdo od vas misli: 'Joj, kakšna razvajena smrklja, čas zase rabi. Kdo ga pa ne?' in čisto razumem tak pogled na to, ampak saj veste - vsak človek skuša živeti po svojih najboljših močeh. Jaz sem pač prosila za dopust in začuda, jaz res ne vem, kaj se je zgodilo, je to razumel tudi naš veliki vodja Revni milijonar in mi nadvse človeško ponudil toliko dopusta, kot ga potrebujem za to, da bom na obraz znova nadela največji in najbolj iskren nasmeh, kot ga premorem."

Anje pa še vedno ni nazaj v studio, se je pa oglasila in sporočila, kako se počuti.

"Veseli december je tukaj in tukaj so tudi vesela Anja in njene rože. To sem sedaj počela nekaj mesecev. Vzgajala rože, med drugim tudi to monstero, ki sem jo dobila od sestre in je imela tri liste, sedaj pa je pognala zelo bogato in plodovito, kar me zelo veseli. Javljam se, ker se to spodobi za veseli december, in da vam povem, da se imam namen ta mesec malo več javljati, ker sem nazaj. Res sem vesela, vedno bolj vesela, vedno bolj pri sebi, vedno bolj srečna in zadovoljna z življenjem in res sem potrebovala ta odklop in mir, da sem lahko zdaj tukaj. Iskreno. Bom pa z vami tudi po novem letu kot obljubljeno, na Radiu 1, do takrat pa se bomo malo družili na teh platformah," je dejala v videu.

Komentarjev 2
  • Avatar Alliastella
    Alliastella 23:39 03.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu -- H︆︆o︆︆t︆︆s︆︆e︆︆n︆︆︆︆n︆︆.︆︆C︆︆︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:22 03.december 2021.

    Super da se punca počuti bolje! Sicer pa me je res vseeno za Ramšakovo.