Magazin > VIP
34 ogledov

Aretacija na domu Toma Cruisa

Tom Cruise FameFlynet
Sosed Toma Cruisa je bil aretiran, ker je preskočil ograjo in nedovoljeno prestopil posest slavnega igralca.

V nedeljo zvečer je varnostna ekipa Toma Cruisa opazila, da je nek moški preskočil ograjo in prišel na zvezdnikovo posest. Ustavili so ga šele s pištolo za elektrošok, ga aretirali in pridržali, kasneje pa so ga odpeljali v bolnišnico zaradi poškodbe s paralizatorjem. Policisti so ugotovili, da je šlo za Tomovega soseda, ki je njegovo posest prestopil pod vplivom alkohola.

Toma v času incidenta ni bilo doma, kasneje pa se je odločil, da ne bo tožil soseda, saj meni, da ni imel slabega namena. "Tom ni maščevalen tip, prepričan je, da ni mislil nič slabega," je pojasnil njegov odvetnik, Bert Fields. Opiti 41-letni sosed naj bi namreč povsem nedolžno zamenjal Tomovo hišo za svojo, ko se je vračal domov.

Tom pa ni edini, ki je bil v zadnjem času žrtev vdora. Nedavno se je enako zgodilo pevki in igralki Miley Cyrus, ko je neimenovani moški prestopil na njeno posest, oborožen s škarjami. Avgusta pa je nepridiprav vdrl k raperju LL Cool J-ju, a ga je glasbenik pri tem zalotil in mu dal lekcijo, ki je ne bo pozabil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.