Magazin > VIP
69 ogledov

Arnoldova ljubica sina izpisala iz šole

Mildred je Josepha izpisala iz šole. (Foto: Facebook.com) Žurnal24 main
Nekdanja hišna pomočnica Arnolda Schwarzeneggerja Mildred Baena je njunega zunajzakonskega sina Josepha izpisala iz šole, pustila pa mu ni niti, da bi se udeležil podelitve male mature.

Mildred Baena, dolgoletna ljubica igralca in kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja, je takoj po tem, ko je na dan prišla novica o njunem izvenzakonskem sinu, tega izpisala iz šole.

Po poročanju ameriških medijev naj bi se namreč bala, da bi 14-letnika zaradi paparacev, ki so se utaborili pred njegovo šolo v Bakersfieldu, izpostavila prevelikemu stresu.

Josepha, ki je sicer na las podoben Sperminatorju, ni bilo niti na podelitev male mature.

Mati in njena družina si želijo samo, da bi se situacija čim prej umirila, tako da bi lahko normalno živeli naprej.

Sicer pa Arnold po poročanju medijev še naprej finančno pomaga svoji dolgoletni ljubici, svetoval pa naj bi ji tudi, naj je medijski zapisi ne vznemirjajo preveč. Vir blizu igralca je razkril, da igralca zelo skrbi tudi za Josepha.


Arnold se trudi zgladiti odnos s svojimi štirimi otroki, ki jih ima z za zdaj še soprogo Mario Shriver. Najbolj naj bi se zameril 17-letnemu Patricku. Ta je na Twitterju svoj priimek celo spremenil v Shriver.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.