Magazin > VIP
14968 ogledov

Avdić z vprašanjem Ramšakovi nasmejal studio

radio 1 Facebook
Veliko veselje v prostorih Radia 1. V službo se je po dveh tednih vrnila simpatična Anja Ramšak, ki se je oktobra okužila s koronavirusom.

Na test je šla, ker je izvedela, da je bila v stiku z nekom, ki je bil v stiku z okuženo osebo. Po tem, ko je dobila rezultat, se je samoizolirala. Anja je najprej veliko počivala in okužbo prebolevala v domači postelji, ko se je počutila bolje, pa se je sovoditeljem pridružila v etru. Seveda iz varnega zavetja svojega doma. Po 14 dnevih je šla spet na test, ki je pokazal, da je negativna.
Simpatična voditeljica se je zato odločila, da preseneti svoje prijatelje in se je nenapovedano prikazala na radiu. Ko so jo Denis, Jana in Deželak zagledali, so ji skočili v objem in veselje se je začelo.
 
"Dobro jutro sončki, a vi pa kar sami? Ljudje, sporočam vam, da sem negativna in da imam po štirinajstih dneh oblečen modrček (smeh). Jaz se kar tresem od vznemirjena, prva stvar, ki jo bom naredila je, da bom šla v trgovino," je dejala Anja, Denis pa jo je vprašal: "Po kaj, baterije?“ Le na kaj je namigoval … 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.