Magazin > VIP
4643 ogledov

Avicii: Njegovo dekle spet našlo srečo, to je njen novi partner

DJ Avicii Instagram
Tereza Kacerova je zelo veliko prestala.

Didžej Avicii je bil v času svoje smrti, 20. aprila lani, v zvezi s češko manekenko Terezo Kacerovo. Za njuno zvezo javnost vse do njegove smrti ni vedela. Ko se je lepotica od njega javno poslovila na družbenih omrežjih, je bila tarča kritik, češ da želi na račun pokojnega zvezdnika zaslužiti, nekateri so jo celo okrivili za njegovo smrt.

Lepotica pa je spet našla ljubezen. Na družbenem omrežju je objavila fotografijo svojega novega partnerja in razkrila, da pot do nove sreče ni bila lahka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

Tereza pravi, da je okoli sebe zgradila zid. "Odločila sem se, da sem s tem končala. Da ne bom več tvegala strtega srca. Zdelo se je, da se je tudi srečna ljubezen vedno končala z bolečino, zato sem živela po načelu: najboljši način, da svoje srce obvaruješ, je, da se pretvarjaš, da ga nimaš.“ Tereza ni nikogar spustila blizu. "Boljši, kot so bili ljudje, večje je bilo tveganje in bolj brutalne so bile taktike odganjanja."

Nato pa je v njeno življenje stopil romantični moški, a tudi njega je Tereza poskušala odgnati, saj ni bila prepričana, ali je sploh sposobna biti v zdravi ljubezenski zvezi. "Pripovedovala sem mu najbolj grozne stvari o sebi. Opisala sem mu, kako grozna partnerka bom in iskala najbolj neumne izgovore, s katerimi sem ga držala stran od sebe.“

Lepotica si je poiskala celo pomoč hipnotizerja, ki je poskušal odstraniti njene strahove. Na koncu se je odločila, da svojemu postavnemu Dancu da priložnost. Tereza pravi, da sta srečna in da se zelo trudita, da nista narazen več kot 10 dni v kosu.
"Nič te ne more prizadeti bolj kot ljubezen. A kaj je življenje brez nje?“ je mlada mamica zaključila svoj daljši zapis na Instagramu.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.