Magazin > VIP
37557 ogledov

Aviciijeva smrt: Oglasili so se predstavniki hotela, v katerem je umrl

Avicii Profimedias
Avicii je počitnikoval v hotelu Muscat Hills Resort.

Zakaj je moral 28-letni Avicii umreti, policija javnosti še ni razkrila, čeprav pravijo, da vedo, kaj se je zgodilo. Njihovo sporočilo je bilo nadvse nenavadno. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Znano je le, da so ga našli v hotelu v Omanu. Sedaj so se oglasili predstavniki letovišča, v katerem naj bi zvezdnik umrl. "Prejeli smo ogromno klicev in sporočil, ki so se nanašali na nesrečno smrt gospoda Tima Berglinga, bolj znanega kot Avicii. Zaradi varovanja zasebnosti naših gostov podrobnosti ne moremo razkriti, lahko pa potrdimo, da je Avicii obiskal  Muscat Hills Resort, ves čas je bil do naših zaposlenih zelo prijazen, obnašal se je kot povsem običajen gost,“ pravijo v hotelu, kjer so še dodali, da je bil didžej dobre volje in zelo prijazen do vseh. "V njegovi družbi smo uživali, zato nas novice, ki jih slišimo in beremo, zelo žalostijo. Njegovi družini, prijateljem in oboževalcem bi radi izrekli naše iskreno sožalje.“ Dodali so še, da bodo zabavo, ki jo načrtujejo 27. aprila, posvetili pokojnemu zvezdniku.

avicii Tragična vest Magazin So to Aviciijeve zadnje fotografije?

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.