Magazin > VIP
63891 ogledov

Avstrijski milijonar se je poročil z 49 let mlajšo, te poljube morate videti

richard lugner
1/4
Profimedia
Pravi, da je njegova šesta soproga tudi njegova zadnja soproga.

Avstrijski gradbeni mogul in oče opernega plesa na Dunaju, Richard Lugner, je preteklo soboto stopil pred matičarja in večno zvestobo obljubil 42-letni Simoni, ki je tako postala njegova šesta žena. Lugner je znan po tem, da svojim ljubimkam daje živalske vzdevke, kot sta kolibri in miška, šesto ženo pa bo klical čebelica.

Par se je spoznal marca 2021. Lugner je takrat v dnevnem časopisu objavil oglas, da išče ženo in Simone se je prijavila. "Od nekdaj mi je bil všeč, a vedno se je družil z nekimi norimi ženskami. Rekla sem si: 'Spet potrebuje nekoga pametnega!'," je Simone povedala za Bild, a ob tem priznala, da to ni bila ljubezen na prvi pogled. "Rasla je počasi. Po vsakem srečanju sem čutila toploto in na obrazu sem nosila nasmeh. Richard je bil preprosto dober zame."

In kaj ga dela tako posebnega? "Je zelo uspešen in delaven. Ve, kaj je življenje. Vedno sem si želela partnerja, po katerem bi se lahko zgledovala in se od njega učila. Je gospod, je romantičen in ima prijazno, veliko srce."

Seveda pa je novopečena gospa Lugner seznanjena s šušljanji, da se je z njim poročila le zaradi denarja. "Razlika v letih me nikoli ni motila, moti samo druge. Pomembno je, da se dva ujemata. Žal je družba taka. Lahko delaš, kar hočeš, vedno bo nekdo iskal nekaj slabega. To se mi zdi nezaslišano," pravi Simone, ki je od Richarda mlajša kar 49 let.

Simone je še dejala, da je bila poročna noč daljša od svatbe, spala pa sta v ločenih spalnicah, ker Lugner smrči.

Poročni poljub, med katerim se zdi, da je nevesta kar močno stiskala ustnice, si lahko ogledate na 0:33 in v naši galeriji.

Komentarjev 8
  • munja 11:38 09.junij 2024.

    Ta je pa tako plastična, da se že več nasmejat ne more.

  • Yanez 22:23 05.junij 2024.

    Kako lepe so poroke iz čiste ljubezni... Bodimo resni, stari Lugner se je brez dvoma dobro zavaroval, da ga sponzoruša preveč ne olupi. Ta ga bi tožila že zaradi smrčanja.

  • kapibara1 21:43 05.junij 2024.

    Dobra je - ima dober želodec.. Na naslovki sta pa oba kor reklama. za film : Hiša voščenih figur...